Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a fiúkról akik gyakran sírnak?
Én véleményem szerint egyáltalán nem baj, sőt, én kifejezetten szeretem, hogy nem takarja el a lelkét előlem, és felmeri vállalni ha valami igen megható és elérzékenyül tőle leginkább azért mert szeret. Egyesek szerint azonban ez egyáltalán nem férfias és inkább fura.
Ti mit gondoltok erről?

Ugyanaz, mintha egy lánnyal lenne ugyanez. Hacsak nincs valami átkozottul alapos oka rá, akkor nem szimpatikus.
Nem mindegy, mennyire gyakran sír s mi miatt, hogyan...
Pusztán a sírás teljesen OK, no de ha valaki lépten-nyomon teszi, az nem oké. A meghatódottság könnyei pedig nem olyanok, mintha gyengeségében elsírja magát az utcán...
A filmek is speciálisak, vannak jók, amiken még én is sírok (empatikus vagyok s beleélem magam a dolgokba, ennek megvannak az előnyei), pedig normálisan nem szoktam, akkor sem, ha nehéz az életem. Már anyám is ilyen volt, minimum évek teltek el két sírás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!