Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy sráccal elhiteted hogy nem jön be neked akkor jobban fog próbálkozni?
nem hiszem
ha ez az igazság, akkor minek próbálkozni, ha meg nem igaz, akkor meg te miért mondod ezt neki?
Női logika: sose fogom megérteni.
Ha tetszik valaki miért utasítanád el?????
hát, aki elszánt az fog:)
de itt egy negatív példa:)..:
5-es koromtól, 7. félévig mentem egy lány után. Ő kikészített volt hogy megalázott mások előtt. Pedig ha amúgy beszéltünk, kettesben vagy neten minden okés volt. Aztán addig addig szórakozott velem, amíg össze nem jöttem egy másik csajjal. aztán szakítottam a barátnőmmel, és megint elkeztük ezt a hercehurcát, aztán megint barátnő és ez így ment végig...virtusból, még a ballagáson sem ölelt meg... Majd most mikor már elballagtunk, nyáron vallotta be hogy igazából mindig is érzett valamit irántam. volt hogy még azt is megkockáztatta volna hogy belém szeretett. De volt egy másik srác, aki bejött neki még (iránta nem érzett csak külsőleg) és őt választotta, és hasonlók. de végül így sem jöttünk össze, mert nekem akkor 3 hónapja párom volt, és azóta is van, és már neki is lett pasia. azóta is dumálunk, néha ez is szóba kerül...és mindig ott van a levegőben a mi lett volna ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!