Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, viszont picit rib*s. Megéri próbálkozni vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 09:09
2/14 A kérdező kommentje:
te már csak tudod :D
2016. márc. 25. 09:15
3/14 anonim válasza:
Mivel leribizted, hogy érdemelnéd meg?...
Ez most kg olyan, hogy "Tetszel nekem, igaz, kicsit egy mocskos szemétláda vagy"
4/14 anonim válasza:
Talán megpróbálhatod,de meg kell szoknod a viselkedését.:D
5/14 anonim válasza:
Szerintem hagyd, és ásd el inkább magad ;)
6/14 anonim válasza:
"te már csak tudod :D"
- Ránézésre ítélkezel róla. Mégis mit gondoljunk ez alapján?
7/14 anonim válasza:
Jó fej vagy Kérdező!
Hagyd!
Jobban jár a lány!
8/14 A kérdező kommentje:
# 6/7
Nem ránézésre ítélkezem, ismerem, és nem a kinézete miatt mondom rá ezt, hanem tényleg olyan, majdnem minden hétvégén mással van.(Természetes akkor "ismeri" meg) Szerintem ilyen lányra te(ti) is ezt mondanád(tok).
2016. márc. 25. 10:16
9/14 anonim válasza:
Ha minden hétvégén mással van mi értelme?Szerintem ha kicsit gondolkoznál tudnád te magadtól is a választ...
10/14 A kérdező kommentje:
Hát igazad van, köszönöm az első normális választ!
2016. márc. 25. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!