Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Érdemes volna megint próbálkozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes volna megint próbálkozni?

Figyelt kérdés
Régebben "jártam" egy lánnyal de 11 évesen annyi hülyeséget írtam,hogy az nem igaz,vissza néztem a beszélgetéseinket és jött hogy felképeljem magam...Mostanában megint elkezdtem vele beszélgetni,hogyan adjam a tudtára,hogy én megint szerelmes vagyok belé? Régen ő mondta,hogy már nem szerelmes belém és igaza is volt...

2015. aug. 21. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Tereld a témát a múltra, kérj bocsánatot tőle az akkori gyerekes viselkedésedér, bizonyitsd be hogy megváltoztál, aztán kialakúl, beszélgess sokat vele és biztos tudni fogod mikor eljött az idő hogy bevalld neki hogy még mindig szereted. Amugy hány éves vagy?
2015. aug. 21. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy "jött hogy felképeljem magam"?

És most hány évesek vagytok?

2015. aug. 21. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbálkozhatsz, ha nem akkor az nem azért lesz nem, mert 11 évesen hülyeségeket írtál. 11 évesen mindenki hülyeségeket ír :D. A szerelem bevallására, a beszélgetést javaslom és a "Teccő járunk?" mondatok elkerülését :D

A kapcsolatot meg mélyítheted azzal hogy egyre komolyabb, mélyebb, szívhez szólóbb témára tereled a beszélgetést. Aztán majd magától jön a "Nincs kedved elmenni valahova?" inkább jönni mert így félre lehet érteni.

Ha neki meg nem oké a kapcsolat valahol ki fog szállni.

2015. aug. 21. 11:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Én 15 ő 16
2015. aug. 21. 11:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy azt jelenti a "jött,hogy felképeljem magam",hogy 1.Konkrétan két szót nem bírtam rendesen leírni 2.Nem tetszett az nekem,hogy ő álmos és menni akar 3.Szemét voltam vele 4.Amikor ő rám írt,hogy "Szia,hogy vagy?" Én azt válaszoltam,hogy cs,jol...A helyemben te is felképelnéd magad ilyenek maitt nem? :)
2015. aug. 21. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
most 11 évesen még gyerek mindenki, 15 évesen már komolyodik, 18 évesen meg azért fogsz kiakadni, hogy ilyeneket írkáltál GY-ra... szal simán próbálkozhatsz, a csaj is túllépet már a gyerekkoron
2015. aug. 21. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :)
2015. aug. 21. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!