Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit gondoltok? Hova fajulha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok? Hova fajulhat ez?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt,mindig is irtóra féltékeny volt. Namost van egy fiú,akivel 7 évig egy suliba jartam,plusz most novembertol szinten egy suliba jarunk. Ezen felul nalunk dolgozik. Hazat epit, kertet muveli,stb, szoval ertheto hogy mindennap latom es ugye igazan is joba vagyunk,szinte hogy legjobb baratok. Na a baratom minden este veszekedik miatta,meg stb, es nekem minden este magyarazkodnom kell,veszekednem,aztan meg hallgathatom a lebaszast szinten a semmiert. Jobban mondva azert, mert minden este,ő szerinte "nekem allt feljebb". Na szoval, jogosan akad ki? Ja,plusz ő nem beszel egy lannyal sem,de a sajat akaratabol. En sosem mondtam hogy ne legyenek baratai. Es megis ezzel van ki.. Akkor most kinek van igaza? Mi lesz ennek a vége így? 16L,ő 21F

2016. ápr. 10. 02:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Menekulj amig lehet. A zold szemu szorny sohasem fog beken hagyni, es pokolla teszi a mindennapokat egy ido utan.

Nekem a ferjem volt ilyen, ha szoknyat vettem, akkor biztos tetszeni akarsz valakinek, ha nadragot, akkor mi van, leplezni akarod, hogy tetszeni akarsz valakinek? Ha fodraszhoz mentem, ha nem, ugyanez. Ha sminkeltem magam, ha nem, ugyanez. A szomszednak nem mondhattam egy jo reggelt, mert biztos vele csalom meg. Ha busz husz percet kesett, biztos voltam valakivel.

Es az evek soran nem jobb lett, hanem rosszabb. A vegen pedig o csalt meg azzal az indokkal, hogy te mar ugyis biztos megcsaltal.

Menekulj, a feltekenyseg borzasto.

2016. ápr. 10. 03:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Neked van igazad. Hogy bírod 10 hónapja?????

Ennek a kapcsolatnak sürgősen vess véget, egy ilyen emberre kár pazarolni az időd.

2016. ápr. 10. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!