Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok? Hova fajulhat ez?
Menekulj amig lehet. A zold szemu szorny sohasem fog beken hagyni, es pokolla teszi a mindennapokat egy ido utan.
Nekem a ferjem volt ilyen, ha szoknyat vettem, akkor biztos tetszeni akarsz valakinek, ha nadragot, akkor mi van, leplezni akarod, hogy tetszeni akarsz valakinek? Ha fodraszhoz mentem, ha nem, ugyanez. Ha sminkeltem magam, ha nem, ugyanez. A szomszednak nem mondhattam egy jo reggelt, mert biztos vele csalom meg. Ha busz husz percet kesett, biztos voltam valakivel.
Es az evek soran nem jobb lett, hanem rosszabb. A vegen pedig o csalt meg azzal az indokkal, hogy te mar ugyis biztos megcsaltal.
Menekulj, a feltekenyseg borzasto.
Neked van igazad. Hogy bírod 10 hónapja?????
Ennek a kapcsolatnak sürgősen vess véget, egy ilyen emberre kár pazarolni az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!