Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A távkapcsolatok müködnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolatok müködnek?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy srácal és ö magyarországon lakik én meg németországba..és nem tudom mikor és hogy tudnánk talalkozni mert nem vagy nagyon ritkán megyek már magyarba de én szeretném már láttni öt...szerintetek mit tegyek?

#találkozás #szerelem #tákapcsolat
2016. ápr. 7. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon nehéz dolog, amíg anyagilag nem vagy a szülőktől teljesen független.

Ha független vagy, akkor nem értem a kérdést, nem azt mondom hogy havonta, de negyedévente csak megtudjátok oldani, egyik barátom is megoldotta. Egy kort is feltüntethettél volna, ezt írhatta egy 14 éves kislány, vagy egy 19 éves esetleg már dolgozó hölgy is :)

2016. ápr. 7. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi igazad van. 16/L
2016. ápr. 7. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
nem
2016. ápr. 7. 20:21
 4/5 anonim válasza:
A távkapcsolat egy szar...nagyon nehéz akkor is ha hónaponta találkoztok,én 2 évig voltam együtt a barátommal úgy hogy én Észak-Mo-n ő szerbiában élt...és így is nehéz volt pedig volt hogy 2 hetet voltam náluk ő nálunk 1-3 hetet..nagyon fájdalmas egy dolog...de ha neked megéri.A küzdelem megéri ha nagyon szereted mert akkor boldog vagy hogy láthatod..
2016. ápr. 7. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk eddig nincsenek túlzottan gondjaink, bár tény és való, hogy kevesebbet tudunk találkozni és ez nem a legjobb... Már a csókjára is úgy ki vagyok éhezve, de legalább amikor találkoztok nagyon szerethetitek egymást. :) meg lehet próbálni. ☺
2016. ápr. 7. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!