Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A távkapcsolatok szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolatok szerintetek meddig működnek?

Figyelt kérdés
Szóval Ha mondjuk nem tudnak találkozni, akkor ti mennyit jósolnátok? Minden személyes élményre, véleményre kíváncsi vagyok. És persze mennek majd a zöldpacsik :D

2012. aug. 24. 04:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Addig működik, amíg a párban van kitartás, bizalom és szeretet. Nekem rossz tapasztalatom van a távkapcsolatról. Persze vannak akik együtt maradnak. Életem legszebb 2 hete volt, ezt tagadni nem is tudom. Sokkal különlegesebb találkozni a lánnyal//fiúval, mint egy rendes kapcsolatban. Sok szenvedéssel jár a távkapcsolat.
2012. aug. 24. 04:06
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Két fél hozzáállásától függ és attól is hogy mennyire szeretik egymást

"Ha mondjuk nem tudnak találkozni, akkor ti mennyit jósolnátok?"

Meddig nem tudnának találkozni?Pár hónapig vagy 50 évig?Mert nem mindegy

Egyébként én piros pacsit kérek :D Előre is köszönöm :)

2012. aug. 24. 04:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát pár évig biztosan nem. És sajnálom itt csak zöld pacsit kaphatsz :D
2012. aug. 24. 04:54
 4/9 anonim ***** válasza:
pár évig barátom az nagyon felejtős.
2012. aug. 24. 07:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a távkapcsolat 3 évig működött, de majdnem minden hétvégén találkoztunk. Ha évekig nem találkoztunk volna, nem működött volna az fix! Egy ilyen kapcsolat felejtős.
2012. aug. 24. 07:37
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
evente 5 6 alkalomal talalkozunk, olyankor hoszab ideig vagyunk egyut min 2 het. Mukodni mukodikmar tobb mind 2 eve egyut vagyunk, de benne van az hogy megcsalas! Vannak igenyeink es hat azt ki kell elegiteni, de ez nem jelenti aszt h mar nem szereted a masikat vagy hogy nem akarsz vele maradni!
2012. aug. 24. 08:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) :/
2012. aug. 26. 10:21
 8/9 anonim válasza:
de ha nem titok miért nem fogtok találkozni évekig? és hány évig?
2012. aug. 26. 22:14
 9/9 A kérdező kommentje:
mert elutazik külföldre elég messze én nem nagyon tudnám megoldani hogy kijussak, mert nem tudom hogy szerzek rá pénzt. ő meg végkép nem tud hazajönni és igazából nem tudom hány év...
2012. aug. 27. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!