Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsalan vagyok. Miert lehet ez?
Figyelt kérdés
Van egy fiu,aki mindig hazakiser. Osztalytarsam. De az iskolaba alig beszel velem, inkabb azon kivul kommunikalunk. Olelgetni szokott, es puszilgatni. Miert lehet ez? Most tetszem neki? Ugy erzem, hogy nem oszinte az erzeseivel, mert kifogasokat keres arra, hogy meg tudjon olelni. Es ez mindig igy megy es mar altalanossa valt.
14 l
2016. ápr. 3. 09:13
1/4 anonim válasza:
Csak félénk. A suliban cikiznék amiatt, hogy foglalkozik veled, és nem tudja, hogy milyen módon fogadnád, ha csak úgy megölelne.
Ha esetleg tudok segíteni, írj rám.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen.:) mondtam mar, hogy tetszik nekem,o pedig elegge orult ennek, viszont nem tudom, hogy mit erez.
2016. ápr. 4. 06:40
4/4 anonim válasza:
Ezek alapján szerelmes beléd, de így, hogy nem ismerem a háttereteket, nehéz megmondani. Biztosan van még valamilyen másik tényező, ami befolyásolja az érzéseit. Óvatosan! Ne nyomulj rá, az csak elriasztaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!