Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem jon el husvetkor?
Beszélj vele erről mindenképp, mondd el neki őszintén, hogy ez a problémád. Más megoldás nincs, a fiúk sem gondolatolvasók sajnos.
Nem akarlak elkeseríteni, de szinte szóról szóra ugyanez történt velem. Négy hónapig bírtam, utána szakítottam a barátommal, mert ez nekem nem volt elég.
17/L
Szerintem a kapcsolatodba inkább viseled te a "nadrágot" mint ő! (nem bántásból).
Próbáld vele megbeszélni mint ahogy az előttem válaszoló is írta! Aztán ha nincs változás, akkor szerintem hagyd, a fenébe! Tudom ,hogy nagyon fáj, meg a szívünk szakad meg ilyenkor! De csak kesergeted magad, meg az ,hogy kb azzal zsarol ,hogy csak akkor taliztok ha elmész egy idegen városba, és ezt így elvárja tőled.. Hát már bocsánat.. de ez pofátlanság a javából!Ne hagyd ,hogy uralkodjon feletted, hisz elvileg a barátnője vagy, nem az alattvalója!
az igényeket és elvárásokat, pláne a problémákat meg kell beszélni a másikkal. ha többet szeretnéd látni, vagy hogy veled legyen, azt mondd meg neki. ha azt kérdezi, miért nem mész, mondd meg, hogy azért mert ő nem hív, te meg anélkül nem mész. ha szeretnéd látni, akkor ne csak azt kérdezd, hogy megy-e hozzád, hanem mondd ki, hogy szeretnéd, ha átmenne. lehet, hogy számodra ez ugyanazt jelenti, de a fiúk nem mindig értik meg így a gondolataidat, nekik kell, hogy kimondd számukra szó szerint értelmezhetően - sajnos akkor se mindig értik meg, hogy mit szeretnél.
volt mostanában több ilyen nőnapos kérdés is itt GYK-n. az ilyen nőnap, születésnap, minden ünnep és egyéb dolgokat meg pláne hajlamosak totál elfelejteni. a srácok többsége egyszerűen máshogy van bekötve. fiatal srácokra különösen igaz, de még idősebb férfiaknál is probléma ez a legtöbb házasságban. vagy totál elfelejtkeznek az ajándékokról, vagy kelletlenül csinálják, esetleg olyan hülyeségeket ajándékoznak, amiről pici odafigyeléssel is tudhatnák, hogy a párjuk nem örül neki és ebből csak az látszik, hogy totál nem érdekli őket az ajándékozás, meg az ünnep...
vannak persze kivételek is, én például igyekeszem odafigyelni az ilyen dolgokra, nekem meg a csajok nem szokták értékelni az ilyen figyelmességek zömét...
,-((
Utolsó, elhiheted, nekem se értékelték, ha ott voltam, elmentem. Foglalkoztam vele. Hülyék a nők és kész. Ez a csaj is olyanért sír, aki leszarja. Minek van vele? Ha 5 percre nem akarja látni a pasi, akkor nem szereti.
Én ha szeretek valakit, keresem, ha van időm rá szánom. Ez nem szerelem amit a gyerek csinál. DE PERSZE A NŐKNEK EZ KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!