Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal fel?
Szerintem sms be írd meg neki, ha már úgysem bírsz vele
beszélni.Ha meg megcsalt vagy nem szeret akkor nem is érdemli meg hogy annyit foglalkozz vele miután semminek nézett.
Az egy dolog ,hogy te szereted ,de hogy ő szeret-e azt már nem tudod.
Figyelj én nem hiszem el ,hogy nem értek rá hétvégente...
Feltételezem iskolában vagytok 8-14:00 max. még én is ráérek barátnőmmel és én 13 órát vagyok 6-19:00-ig iskolában (nem vicc) rohadt sok feladatom vár elvégzésre hétvégente ,de valamikor felrúgom a szabályokat és elmegyek vele valahová és tanulás mellett is megoldható mert nem vagyok primitív és rossz tanuló!
Figyelj hétvégén menjetek el romantikus vacsorára ismerjétek ki egymást nem csak a felületi belsejét lássátok egymásnak hanem mélyedjetek el témákban és tudjatok meg többet egymásról!
Vagy menjetek sétálni vagy esetleg más programokat is kitalálhattok egymásnak!
Ha ezt a választ kapod ,hogy "nem érek rá" mert ez meg az akkor nyugodtan kérdezz rá "szeretsz engem még?"
Én úgy érzem akit szeret az ember arra tud időt szánni... ha nem.. értelemszerűen az ellentettje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!