Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem vállal fel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maddii kérdése:

Miért nem vállal fel?

Figyelt kérdés
1 hónapja járunk. Nagyon szeretem. Viszont mostanában többet lóg más lányokkal mint velem. Amikor valaki az kérdezi, hogy együtt vagyunk-e ő csak mehrándítja a vállát és már szórakozik is tovább. Ha egymás mellett állunk igyekszik kikerülni a tekintetemet. Amikor próbálok beszélgetni itt hagy. Amikor nem jártunk olyan bolt mintha járnánk, most meg mintha semmi közünk nem lenne egymáshoz. Szakítsak vele? Mit gondoltok?

2016. márc. 30. 17:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nem csalt még meg?
2016. márc. 30. 17:42
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla
2016. márc. 30. 17:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele mindenképpen, mert ez a vállrándítás nem túl jó jel.
2016. márc. 30. 18:15
 4/21 A kérdező kommentje:
Mondom: Nem.tudounk beszélni. Ott vannak délelőtt az órák. Szünetben marhul a többiekkel (lehetetlen elszakítani onnan). Ebédkor hiába szólok hozzá ő már ott sincs. Utána húz haza. Sms-be gáz, telefonálni mindketten utálunk.
2016. márc. 30. 19:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
És délután vagy hétvégén nem is találkoztok ??
2016. márc. 30. 19:52
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem. Nem ér rá egyikőnk se.
2016. márc. 30. 20:59
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
Most nem azért, de biztos, hogy jártok? Mert ez így nem igazán tűnik annak...
2016. márc. 30. 21:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkoztam :D. Szóval én nagyon szeretem. Mikor nem jártunk akkor megvédett. Egyszer meg is ölelt. Járunk: SEMMI. Nem szertenék szakítani vele.
2016. márc. 30. 21:08
 9/21 anonim válasza:

Szerintem sms be írd meg neki, ha már úgysem bírsz vele

beszélni.Ha meg megcsalt vagy nem szeret akkor nem is érdemli meg hogy annyit foglalkozz vele miután semminek nézett.

2016. márc. 31. 21:22
 10/21 anonim válasza:

Az egy dolog ,hogy te szereted ,de hogy ő szeret-e azt már nem tudod.

Figyelj én nem hiszem el ,hogy nem értek rá hétvégente...

Feltételezem iskolában vagytok 8-14:00 max. még én is ráérek barátnőmmel és én 13 órát vagyok 6-19:00-ig iskolában (nem vicc) rohadt sok feladatom vár elvégzésre hétvégente ,de valamikor felrúgom a szabályokat és elmegyek vele valahová és tanulás mellett is megoldható mert nem vagyok primitív és rossz tanuló!

Figyelj hétvégén menjetek el romantikus vacsorára ismerjétek ki egymást nem csak a felületi belsejét lássátok egymásnak hanem mélyedjetek el témákban és tudjatok meg többet egymásról!

Vagy menjetek sétálni vagy esetleg más programokat is kitalálhattok egymásnak!

Ha ezt a választ kapod ,hogy "nem érek rá" mert ez meg az akkor nyugodtan kérdezz rá "szeretsz engem még?"

Én úgy érzem akit szeret az ember arra tud időt szánni... ha nem.. értelemszerűen az ellentettje.

2016. márc. 31. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!