Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem vállal fel mások előtt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vállal fel mások előtt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel kb. 4 hete vagyok együtt, de azelőtt is ismertük már egymást.Nemrég összejöttünk, találkozgatunk, ölelkezünk, csókolozunk és én szeretem őt.

Már az elején kezdődtek a problémák, azzal, hogy meg se kérdezte, hogy leszek-e a barátnője, hanem evidensenek vette, hogy járunk.

Nagyon gyakran beszél 18+-os témákról, folyton fogdoz és többször is felmerült a kérdés, hogy mikor fekszem le vele.Sose mondta, ki, hogy szeret.

Többször is gondoltam már arra, hogy kihasznál, de állandóan felhív, sms-ezik, mindenhova elkísér, egyszóval időt szakít rám.

De egész egyszerűen ha meglátja egy ismerősét az utcán elengedi a kezem, a családjának nem beszél rólam, folyton hazudik arról, hogy kivel találkozik.

Nem hinnén, hogy különösebben szégyelnivaló lennék, de szerintem ő se így gondolja, különben már az elején nem kezdett volna ki velem..Ha felhozom neki a dolgot, hogy miért csinálja mindezt, mindent csak elviccel, nem veszi komolyan a dolgot...

Fél elköteleződni melletem és kimondani, felvállalni, hogy együtt vagyunk?Miért?

2016. jan. 29. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem is úgy van,hogy "Járunk" vagy "Leszel a csajom" kifejezések működnek.

A kérdésedre válaszolva,csak ő tudja pontosan,hogy mire gondol. Kérdezd meg tőle.

2016. jan. 29. 17:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy az emberek előtt felvállal, de az ő családja és az ismerősei előtt nem...
2016. jan. 29. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
le akar fektetni.
2016. jan. 29. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyan ez megtörtént egyszer velem is! Amint jött egy másik csaj aki kicsit is jobban bejött neki úgy csinált mintha semmi sem történt volna... szerintem hagyd a fenébe
2016. jan. 29. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ó, a fiúk nagyon elszántak, ha valakit ágyba akarnak vinni, többet is megtesznek annál mint, hogy időt szakít rád. Ha valakit szeretünk, akkor büszkék vagyunk rá, nem pedig titkolózunk vele kapcsolatban. Szerintem jól gondold meg, van-e értelme vele lenned.
2016. jan. 29. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos csak megdugni akar....sajnálom, de tényleg így van.
2016. jan. 29. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!