Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállal fel mások előtt?
Van egy fiú, akivel kb. 4 hete vagyok együtt, de azelőtt is ismertük már egymást.Nemrég összejöttünk, találkozgatunk, ölelkezünk, csókolozunk és én szeretem őt.
Már az elején kezdődtek a problémák, azzal, hogy meg se kérdezte, hogy leszek-e a barátnője, hanem evidensenek vette, hogy járunk.
Nagyon gyakran beszél 18+-os témákról, folyton fogdoz és többször is felmerült a kérdés, hogy mikor fekszem le vele.Sose mondta, ki, hogy szeret.
Többször is gondoltam már arra, hogy kihasznál, de állandóan felhív, sms-ezik, mindenhova elkísér, egyszóval időt szakít rám.
De egész egyszerűen ha meglátja egy ismerősét az utcán elengedi a kezem, a családjának nem beszél rólam, folyton hazudik arról, hogy kivel találkozik.
Nem hinnén, hogy különösebben szégyelnivaló lennék, de szerintem ő se így gondolja, különben már az elején nem kezdett volna ki velem..Ha felhozom neki a dolgot, hogy miért csinálja mindezt, mindent csak elviccel, nem veszi komolyan a dolgot...
Fél elköteleződni melletem és kimondani, felvállalni, hogy együtt vagyunk?Miért?
Ez nem is úgy van,hogy "Járunk" vagy "Leszel a csajom" kifejezések működnek.
A kérdésedre válaszolva,csak ő tudja pontosan,hogy mire gondol. Kérdezd meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!