Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mások is vannak így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is vannak így?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Még nem volt sajnos barátnőm, pedig szeretnék már nagyon, csak nem vagyok valami beszédes, és nem vagyok társasági ember.

Más is van ilyen helyzetben, mint én?

2015. okt. 31. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Én is igy vok.

15

Amugy helyes magas jóképű sportos-izmos vagyok

De mégse jön össze

2015. okt. 31. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, senki nincs így... A 7 milliárd emberböl te vagy egyedül ilyen
2015. okt. 31. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
7?
2015. okt. 31. 19:16
 4/7 redghost ***** válasza:
Hát én nem vagyok ilyen helyzetben de azt tudom tanácsolni hogy keressetek olyan lányt aki olyan mint ti (nem túl beszédes, nem társasági),az ilyen lányoknál nagyobb sikeretek lesz.
2015. okt. 31. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaz, én csak 15 éves vagyok, de jóformán még csak nem is beszéltem egy fiúval sem eddigi életemben. Ez azért van, mert gátlásos vagyok, és mindig félek,hogy hülyeséget mondok mások előtt.
2015. okt. 31. 19:53
 6/7 redghost ***** válasza:
Erre próbáltam fentebb én is rávilágítani.
2015. okt. 31. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Na ez hülyeség.

Én is introvertált lány vagyok, még fiatal is -15 éves- mégsem szomjazom szeretetre. Nem egyszer utasítottam már el valakit, persze csak finoman, még ne bántsam. Attól még, hogy valaki csendes, ugyan úgy van személyisége, így elvárásai is.

2015. nov. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!