Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdtem a gimit, és van az osztályomban egy szerintem és még mások szerint is elmebeteg srác. Tudnátok segíteni? Bővebben lent.
Heló!
Ismertem én is egy gyerket, aki széket dobot ta tanárjához ,több góygyszert szedett, a többiek szekálták - nem az én iskolámban volt, mellettünk.
Nos, marha rossz sora votl, azért is ,emrt hagyományos iskolába járt, epdig láthatóan speeciális nevelésre lett vonla szüksége.
Talán ez esetben is ez lenen a helyes. Szerintem beszélsj a szüleiddel, hogy valami ne mstimme la gyerekkel, és hogy nem akarjátok ,hogy esetleg valami baj legyen. Őkbeszéhletnek az iskola kompetens dolgozóival, és átrághatná kaz esetet. Talán a gyermeknek is jobb lenne, ha máshova kerülne, mondjuk olyan helyre, ahol kevsebben vannak, és fokozottan tudna kfigyelni rá - szeirntem valami történhetett, ami nagyon megviselte, és ezért ilyen.
Nyilván az, hogy 4 évig senkivel ne kerüljön jó kapcsolatba, ne beszéljen, a többiek esetleg kinevessék, ő pedig olyanokat csináljon, ami egyáltalán nem jó, csak rontana mindent.
Egyébként nme is értem ezek alapján mirét nem léptek eddig az ileltékesek az ügyben...
Legyél vele kedves és barátságos, mert ha elkezdi ólommal kitömni az osztálytársait jobb ha barátként tekint rád.
Vagy feküdj le vele párszor az még biztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!