Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maddii kérdése:
Miért nem vállal fel?
Figyelt kérdés
1 hónapja járunk. Nagyon szeretem. Viszont mostanában többet lóg más lányokkal mint velem. Amikor valaki az kérdezi, hogy együtt vagyunk-e ő csak mehrándítja a vállát és már szórakozik is tovább. Ha egymás mellett állunk igyekszik kikerülni a tekintetemet. Amikor próbálok beszélgetni itt hagy. Amikor nem jártunk olyan bolt mintha járnánk, most meg mintha semmi közünk nem lenne egymáshoz. Szakítsak vele? Mit gondoltok?2016. márc. 30. 17:28
11/21 anonim válasza:
De amúgy.... egy ölelés az oké. ,de ez a mai fiatalok átka "járunk... ja" kb. ennyi... kihagyjátok a romantikát és üres lesz a kapcsolat!!
De most őszintén se csók... se romantikázás... és már járunk??
Ne már...
Én is úgy jöttem össze barátnőmmel ,hogy megvédtem ,de utána ISMERKEDTÜNK és így vagyunk már 1 évesek ;)
12/21 A kérdező kommentje:
Imádom. Sokan nem értik meg. Szertem. Ő meg nem tudom, hogy szeret-e.
2016. ápr. 1. 12:43
13/21 anonim válasza:
Már "megszerzett" magának, és már nem érdekli, hogy teperjen, hogy meghódítson téged, esetleg csak a kihívást kereste, játszott, hogy megnézze, fel tud-e téged szedni. Szerintem tökre nincs tekintettel rád, ha ez most járás, akkor szakítsatok, mindenki olyan társat érdemel, aki figyel rá.
14/21 anonim válasza:
*Arra is gondolok, hogy lehet,hogy csak szimplán éretlen még egy kapcsolathoz, és nem is érti, hogy mi ez az egész, csak azért kellesz neki, hogy ne legyen ciki, hogy egyedül van, mert fél, hogy ezért lenéznék őt mások, és így oldja meg, nem tudom, egyáltalán kimutatja feléd valamilyen módon, hogy szeret? Ölel, puszil, csókol, cirógat, csillogó szemekkel szokott rád nézni?
15/21 A kérdező kommentje:
Még 2 éve azt mondta, hogy szertne egy csaj mert menőzni szeretne. Az hittem megváltozott.
2016. ápr. 1. 17:35
16/21 anonim válasza:
Dehát akkor úgy tűnik, mégse. Nyíltan kimondta, hogy mutogatni a 'kirakatba' kellesz neki, hogy villoghasson veled, semmi másra, semmilyen fajta érzelmi kötődésre , meg ilyesmire nem vágyik, mellőzi ezeket
17/21 A kérdező kommentje:
Lehet h béna vagyok de nem.merem megkérdezni h mi járunk-e egyáltalán. Megkértem a barinimet h kérdezze meg.
2016. ápr. 1. 19:34
18/21 anonim válasza:
Minek megkérdezni, mikor egyértelmű,hogy ez nem párkapcsolat, ennyire nem lehetsz naiv. Ha járni akarna veled, és fontos lennél neki, érdekelnéd, akkor ki is mutatná, foglalkozna veled. Hát ez teljesen egyoldalú dolog, nulla viszonzás , de hát egy kapcsolatban mindkét fél ad valamit a másiknak magából, az hogy te loholsz utána és lesed minden kívánságát, hát az borzasztóan egyoldalú. És te nem a kutyája szeretnél lenni valakinek, hanem egyenrangú kapcsolatban a társa, a párja. Szóval szerintem amíg nem komolyodik meg, és ennyire csak buli neki minden, addig ne várj tőle komoly párkapcsolatot, persze maradhatsz az "ölebe" is, de hát annak mi az értelme? Keress valakit, aki tényleg értékel szerintem, akinek fontos vagy, aki fel mer vállalni, aki nem csak azt lesi, hogy hátha van mégjobb, akire "rá lehet repülni". Ne tedd már ezt magaddal, ne alázd meg magad azzal, hogy hitegeted magad, hogy ez egy párkapcsolat. Te is tudod, hogy az nem ilyen. Ott lángolás van, szinte kitapinthatóan érződik a szerelem, hogyha a lángok elmúltak, akkor is még minimum szeretet kéne, hogy ott legyen a helyén. Ahol azt a minimális szeretetet sem kapod meg, mint hát nem is tudom, most egy idős házaspár jutott eszembe, akik már nem szerelmesek egymásba, de szeretik és tisztelik egymást, és jól elvannak együtt. Na de nálatok még az sem mondható el, hogy ti jól elvagytok. Együtt, sőt, mi az, hogy együtt, amikor gyakorlatilag nem akar elismerni mások előtt, kb csak legyint rád, vagy vállat rándít, ott vagy neki csak úgy, ő mégcsak nem is mondja azt másoknak se, hogy ez egy párkapcsolat, szóval ez se teljesen állja meg a helyét, hogy villogni akar veled, kivéve, ha a csicskájának, szolgájának tart, aki kéznél van, ha kell neki valaki, de amúgy ezenkívül semmire nem értékeli, semmire nem tartja sajnos:S
19/21 anonim válasza:
*de kérdezzétek nyugodtan,ha akarjátok,csak véleményem szerintem nem nagyon van neki értelme:S:S
20/21 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele. Amikor megláttam szelfizni más lányokkal(!) eléggé kiborultam. Kb. Kért nap múlva megmondam neki, hogy én ebből többet nem kérek, erre a barátnőmre főtt, hogy hát rossz hatással van rám, kedvesnek tűnt, de hülye. Én meg nem hagyom hogy így csesz*gesse a barátnőmet megmondam neki, hogy VÉGE!
2016. máj. 18. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!