Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti éreztétek már, hogy túl jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztétek már, hogy túl jó hozzátok a párotok?

Figyelt kérdés

Mert én most azt érzem.

Rajtam van egy halom plusszkiló és az arcom se szép. Ő viszont irtó helyes és minden tekintetben jól néz ki...

És a személyisége is... Nem tudnék egy rossz tulajdonságot sem felsorolni, bennem viszont rengeteg hiba van.

Ti mit csináltatok hogy ez elmúljon? Nagyon félek hogy talál majd valakit aki jobb mint én...

2016. ápr. 1. 15:44
 1/5 Stark2000 ***** válasza:

Én is éreztem ezt még a kapcsolatom elején. Hát én edzéshez folyamodtam, amit fél éve folyamatosan csinálok, illetve picit stílust váltottam, és gyakrabban járok farmer gatyákba, ingekbe, és a hajamat továbbra sem úgy vágatom, mint a legtöbb ecset / seprű fejű. :D Bár én párommal is beszéltem erről, de ő 6 hónap után is csak annyit mond, tökéletes vagyok számára.

Ha szeret és hűséges, amúgy is feleslegesen kételkedsz a párodban. Egyébként szerintem aranyos, hogy így aggódsz a kapcsolatodért, pár hónapja én is ilyen voltam (igen, rám is mondta a párom, hogy aranyos, csak felesleges). Egyébként meg ki tudja.. lehet, hogy ő azokért a plusz kilókért oda van. Én pl. szeretem a barátnőmön, hogy teltebb alkata van, attól függetlenül, hogy ő nem szereti magán. (Hogy úgy mondjam, "van mit fogni rajta.. :D).

2016. ápr. 1. 16:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Viszonylag megnyugtatott:')
2016. ápr. 1. 16:17
 3/5 Stark2000 ***** válasza:
Az volt a célom. Örülök, ha tudtam segíteni. :)
2016. ápr. 1. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Én pont fordítva érzem ;)

24F

2016. ápr. 1. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Mióta tart a kapcsolatotok?

Beszélj erről vele hogy ettől félsz biztosan meg fog nyugtatni! Ha elfogad olyannak amilyen vagy akkor nem hiszem hogy lenne probléma! De beszélj vele minél előbb erről!

2016. ápr. 3. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!