Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztétek már úgy, hogy túl jó hozzátok képest egy adott illető, és az exét soha nem szárnyaljátok túl? Hogy féltek csalódást fogtok okozni, hogy nem kellesz majd ezért?
Emiatt nem merek belekezdeni egy kapcsolatba,elvileg együtt vagyunk,de még vissza léphetek. Én nem vagyok olyan kommunikatív mint ő. Láttam az előző barátnőjét,aki szintén nagyon extrovertált és még szép is!
Én elég csendes vagyok, nem is érzem magam olyan szépnek,szerintem csalódni fog bennem mert biztos mást hisz rólam. Nagyon ideges vagyok... nem tudom,hogy mit tegyek
A kettőt két külön embernél igen,egyben nem.
Amikor pl. hasonlítgatnak a "szuperex"-hez,aki mindenben az első volt,akkor nem is csoda.
A másodiknál meg arra kell gondolni,hogy "Lehet,de mégis velem van" :)
De miért,hogyha neki kellenél?
Ő nem tudhatja jobban,hogy mit szeretne?
Az már más,bár szerintem igazából ezt csak miatta érzed.
Igen én még mindig azt érzem néha. de ő szóban emlegeti is, h a többi nő jobb, vagy rosszabb volt.
Viszont, ha szereted, és ő is szeretne veled lenni, ne hasonlítgasd magad se az exéhez, se más nőkhöz.
Nem tudhatod, h ő mit érez, ha nem ad rá okot, h szorongj, én adnék egy esélyt. Fogadd el, és örülj, h te kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!