Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki érdekből összejönni valakivel?
Alapvetően nem a tesi kapcsolatról beszélek(írok),hanem azokról a tizenévesekről akik azért jönnek össze valakivel, hogy "valaki legyen" vagy mert "menő". Most ez bántásnak tűnik, de én tényleg nem annak szántam, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy megtudjam: én vagyok bolond 15 évesként hogy csak olyannal lennék képes összejönni akit őszintén szeretek? és ha várnom kell rá várok, és azért mert közben "van más jelentkező" nem választom azt a lehetőséget? Nálam nincs szó olyanról, hogy ha "csak" tetszik valaki, azzal össze jöjjek. Szerelmes volta egy fiúba 4 évig (nem túlzás) közben voltak mások akik érdeklődtek,de én annak ellenére, hogy a "szerelmi helyzetem" reménytelen volt, nem jöttem velük össze, pedig kedveltem is őket, de nem akartam átverni őket, sem magamat. Mások, akik máshogy tesztek, miért teszitek? kíváncsiság, nem akarok bántani senkit,és ha úgy tűnt a szövegből akkor sem gondolok erről rosszat.
(15/L)
Ez dicsérendő benned! :) Örülök, hogy vannak még ilyen lányok. Sajnos nem sokat látni manapság, aki tényleg szerelmet akar, és nem csak a külsőségekre megy.
15F
Nagyon köszönöm a válaszokat,azoknak is akik "ellenem" szóltak(írtak),mert minden vélemény érdekes számomra.
A továbbiakban is szívesen hallanék,(olvasnék,) még válaszokat,de az eddigi válaszolóknak is még egyszer nagyon köszönöm! :)
Bolond vagy :D
EZ az élet rendje, már alig van valaki aki azért van együtt valakivel mert szereti. :)
Én a testi kapcsolatról beszélek, van egy lány, akivel nagyon jó, és ezért vagyok vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!