Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a szüleim eltiltottak a barátomtól? (csak azért mert muszlim)
Vajon miért van olyan érzésem, hogy propaganda-kérdés?
Már itt tartunk?
Én speciel megtiltanám, hogy a szülő rákényszerítse a gyerekre a vallását. Nincs is rosszabb. Ő irányítsa az életét ne a vallás.
A szüleidet meg nem értem. Attól, hogy vannak radikalizált muszlimok, akik elég kicsi hányad, attól még lehet normális a többi. Nem elítélni kéne, hanem inkább adni egy esélyt.
Köszönöm szépen a válaszokat :) utolsó "Ha negatív a komment támadsz."
Az a baj ,hogy érkezett már ide olyan komment is ami borzasztóan sértő és/vagy rasszista volt ,csak te ezeket már nem látod ,mert letörölték. De csak ,hogy párat említsek "fajáruló k-rva, r-banc, dögölnél meg, stb" és bocsánat ,de ezeket nem fogom szó nélkül hagyni, szóval ha látsz tőlem 1-2 durvább kommentet azt azokra írtam.
Csak én tartok emberi hülyeségnek minden egyes vallást és hagyományt? Komolyan ezek miatt korlátok, háborúk. Emberek, ennek semmi értelme, nem létező, kitalált dolgok.
Üdv, egy ateista.
Most tkp a vallasbeli kulonbseg zavarja oket vagy a rasszbeli kulonbseg?
Az ilyen vegyeskapcsolatok sajnos ezzel jarnak. Konkretan annyit tudsz tenni, hogy kivarod mig nagykoru leszel. Ha addig megvar a srac, akkor van esely hogy tenyleg komolyan gondolja.
Finoman el kell kezdeni a csaladoknak magyarazni, hogy part ti valasztotok magatoknak nem pedig ok nektek. Aztan el kell rajta gondolkodni, mindkettotok reszerol, hogy van e olyan fontos ez a kapcsolat, hogy miatta szembemenjetek a csaladotokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!