Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tartozok ennek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tartozok ennek a fiúnak magyarázattal?

Figyelt kérdés
19L megismertem egy külföldi 24 èves fiùt Budapesten,egyetemre jàr,ès discoban tàncoltunk de semmi ölelkezès abszolùt semmi,de nem volt semmi màs,kèsöbb beszèlgettünk,de nem mondtam semmi különöset,csak megadta a nevét meg az e-mail cimét de nem kerestem,se nem irtam neki,rèszemröl nincsen semmi csak szimpatikus,de arcon pusziltuk egymàst a vègèn.ö muszlim vallàsù.bunkôsàg volt igy leràzni szerintetek? àllitolag elhagyja az orszàgot 3 hèt mulva vègleg allitàsa szerint.

2015. jún. 16. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
miert tartoznal neki barmivel is?
2015. jún. 16. 07:21
 2/8 anonim válasza:

Hagyd már a fenébe, menjen haza szépen, te mit rugózol rajta? Azt hiszed, hogy csak te pusziltad meg? :)

Kati nénit a szomszédban nem pusziltad arcon? Vagy arra is írsz ki kérdést? :)

2015. jún. 16. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Bepróbálkozott, nem jött össze, ennyi. Relax.
2015. jún. 16. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, biztos nem kezdett el komolyan megtetszeni ez a srác? Egyébként szerintem hanyagold, még az hiányzik, hogy belezúgj és ne tudd elengedni 3 hét múlva
2015. jún. 17. 01:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartozol magyarázattal, sőt semmivel sem tartozol neki. Nyugi, túl fogja élni.
2015. jún. 17. 09:46
 6/8 anonim válasza:
51%
Majd megy apádhoz a kecskékkel, meg tevékkel. Sose bándd.
2015. jún. 17. 16:20
 7/8 A kérdező kommentje:
A lènyeg hogy vègül megkerestem:)
2015. jún. 26. 00:57
 8/8 anonim válasza:
És mit mondtál? Felismert?
2015. jún. 26. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!