Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok mivel lehet titeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mivel lehet titeket rávenni?

Figyelt kérdés
Az a sztori hogy van nekem egy barátnőm és én már nagyon "bevetném" magam a sűrűjébe. De ő mindig azt mondja : "most nem akarok" /" meg nem vagyok kész rá" . Ő 16 én 15 .kb egy éve vagyunk eggyütt. Es arra lennék kíváncsi hogy mit tudnék tenni azért hogy valami történjen . Amire én gondolotam hogy elmegyünk valahova esetleg valami szállodába vagy elviszem "nyaralni" . Vagy ennel kevesebb is eleg? Szóval ötleteket lécci !!

2016. márc. 26. 09:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Hogy lehetsz ennyire önző? Nem csak 15 évesen, de később is teljesen érthető ha még nincs kész rá. Én lassan 19 leszek, 1,5 év után még mindig nem vagyok erre kész. Nem, egy "nyaralás", egy romantikus vacsora, ajándékok, rózsaszirmok stb, semmivel se lehetne rávenni. Mindennek eljön az ideje. A nem, az nem. Értsd meg. Ez nem oltás, de muszáj megértened, hogy ez nem oylan egyszerű mint gondolod.
2016. márc. 26. 12:48
 12/15 anonim válasza:
74%
Tok oszinten, egy komoly kerdes..: hogy a p*ba akarod elvinni 15 evesen szallodaba?
2016. márc. 27. 12:21
 13/15 Thomika20 ***** válasza:
78%

Miért akarod meg.ku.rni? Egy kapcsolat nem csak szexről szól. Egy lány nem arra való, hogy kiéld a szexuális vágyaidat.

Ő is ember, érzésekkel. Nem is értem, hogy az ilyen su.ttyó gör.ényeknek, hogy van barátnője!

Remélem ott hagy a g.c.ibe és rájön, hogy mekkora egy ro.hadék vagy ;)

2016. márc. 27. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Várj még. Nem áll rá készen.. Vidd el randizni, mondj neki szépeket és akkor lehet, hogy belemenne. De minden lány különböző, nincs egyforma gondolkodású, kinézetű stb. úgyhogy nem tudom mit szólna. Mondhatnád enki, hogy te tiszteletbe tartod amit kér, mert akkor fontosnak érezné magát és közelebb állnál a célhoz.
2016. márc. 28. 11:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha nem tartod tiszteletben a barátnőd döntését nem is szereted valójában és csak dugni akarsz.

Valahányszor felemlíted neki, megerősíted ezen tények alapjait neki.

Egy 15 éves lány ép hogy biológiailag áll készen nem lelkileg.

Vagy hagyod és vársz vagy nincs értelme a kapcsolatotoknak ha csak dugni akarsz.

A nem áll készen nem azt jelenti, hogy nem szeretne, csak nem érez késztetést hogy a kis kukid ki-be járkáljon benne.

29F

2016. máj. 11. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!