Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok mivel lehet titeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mivel lehet titeket rávenni?

Figyelt kérdés
Az a sztori hogy van nekem egy barátnőm és én már nagyon "bevetném" magam a sűrűjébe. De ő mindig azt mondja : "most nem akarok" /" meg nem vagyok kész rá" . Ő 16 én 15 .kb egy éve vagyunk eggyütt. Es arra lennék kíváncsi hogy mit tudnék tenni azért hogy valami történjen . Amire én gondolotam hogy elmegyünk valahova esetleg valami szállodába vagy elviszem "nyaralni" . Vagy ennel kevesebb is eleg? Szóval ötleteket lécci !!

2016. márc. 26. 09:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Hát ne haragudj, de megértem a barátnődet, hogy még nem akarja belevetni magát a "sűrűjébe".

Fiatalok vagytok még hozzá...

2016. márc. 26. 09:40
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem akar akkor nem akarja!!!

Nincs mese.

Meg kell hogy ertsd.

2016. márc. 26. 09:40
 3/15 anonim ***** válasza:
49%

Amire én gondolotam hogy elmegyünk valahova esetleg valami szállodába vagy elviszem "nyaralni" .

Figyelj arra, hogy ne emsésze fel több havi kereseted, mert akkor lehet, hogy nem futja a rezsidre, meg az albérletedre, meg persze murhpy törvénye, hogy akocsid is ilyenkor megy tönkre, szóval csak óvatosan! (facepalm)

2016. márc. 26. 09:50
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Rá lehet sok mindennel venni, de nem látom értelmét. A barátnőd még éretlen egy kapcsolatra, ha a kapcsolat testi oldala nem érdekli. Illetve az is felmerülhet, hogy nem őszinte a kapcsolat, ha 1 év nem volt elég arra, hogy "fel keltsd az érdeklődését".
2016. márc. 26. 09:56
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Sirtam az olvasastol.. Szegeny lany 😐

Mindig ezzel nyaggatni elegge fusztralo lehet es felmerülhet benne a kerdes h mar nem szereted ezert 😐 szoval jo hulye vagy kerdezo nem tudod h kell egy lánnyal viselkedni.. A döntést nem ra erőltetni kell valakire hanem elfogadni egyutt átélni es ha az idő ugy hozza közösen megváltoztatni..

TE NOK TEREN EGY nagy piros traktor vagy mig én a legújabb sport kocsi 😉😎😆

17F

2016. márc. 26. 10:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi "oltásokat " es minden egyebet . De valaki nem akarna rendes valaszt is írni!?
2016. márc. 26. 10:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os okay kiegtem.. Te Ennyire hulye vagy??? Mondjuk h az o döntése ne eroltesd mar ra te suttyó paraszt..
2016. márc. 26. 10:47
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Adtunk rendes, hasznos választ. Te nem tudod hasznosítani, mert nem érted a problémát.
2016. márc. 26. 10:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Érdd el, hogy annyira szeressen, hogy bologgá akarjon tenni. Biztosan fél ettől, számára új.

De ne legyél követelőző és akaratos. Éreztesd vele hogy nem sürgeted, szereted, legyél vele gyengéd, de ne nyálas. Inkább tereld egy olyan cukkolós, haveri kapcsolat felé, mert akkor talán nem érzi majd a nyomást, hogy úristen neki most le "kell" feküni valakivel.

2016. márc. 26. 11:11
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Ne haragudj, de ha erőlteted, biztosan nem fog belemenni. Ha nem hagyod vele békén, és úgy megy bele, nem is lesz jó.
2016. márc. 26. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!