Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ilyenkor mi lehet? Mit erezhet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi lehet? Mit erezhet?

Figyelt kérdés
Szakitottunk a baratnommel. Pontosanban o szakitott velem. De nem "hidegultunk" el szoval beszelgettunk. Aztan azt mondta h haggyuk es ne beszeljunk. 1honapot birt ki aztan irt es azota beszelgetunk. Es FB-n kuld szivet meg pusziloa fejeket na ertitek. Es mindig monja b milyen joo hogy vagyok neki meg ilyenek de amikor olyat kerdezek h szeret-e vagy h akar e kapcsolatot de nem konkretan igy csak eleg feltunoen utalok ra akkor tereli a temat . Nem mond se igent se nemet. ??????!
2016. márc. 13. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet szerintem megmondani de szerintem ez tipic se veled se nélküled... hiányzol neki vonzódik hozzád stb de lehet hogy nem akar megint kapcsolatot. Az is lehet hogy akar csak még ö sem biztos benne
2016. márc. 13. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szeret, de nem akar kapcsolatot, mert fél, hogy megint vége lesz, aztán az nem jó. Inkább így van veled. Jelenleg így gondolja, de valószínűleg össze van zavarodva ő is, nem tudja, hogy pontosan mit érez.
2016. márc. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!