Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit érezhet, mi játszódhat le ilyenkor a másik fejében?
Nem láttam már 4 hete a barátnőmet, valószínűleg most se fogom... Ma nagyon összevesztem vele emiatt. Azt mondja azért nem jött, mert szégyellte magát a korábbi viták miatt (azok is arról szóltak miért szarik a kapcsolatra, miért nem találkozunk) meg szégyellte, hogy megcsókolta valaki és nem mert a szemembe nézni, megbocsájtottam neki elhittem, hogy amúgy nem akarta azt a csókot és nem is viszonozta.
Azt mondja imád szeret, mégse látom már két hónapja és emiatt csak marjuk egymást, és még neki áll sokszor feljebb és azt mondja szevasz drága, és ő kérdezi van ennek a kapcsolatnak így értelme?
Értitek ő nem akar találkozni, ő viselkedik nagyon furán, miatta van az összes vita, és még ő kérdez ilyeneket, miközben azt mondja szeret... Az egészet nem értem, tudom én vagyok a legnagyobb marha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!