Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek utalhatnak arra hogyha már nem szeret annyira a barátnőm, vagy esetleg hogy egy másik fiú van a dologban?
Csak azért érdekel,mert van jelenleg egy barátnőm. Nem egy suliba járunk,de reggel egy busszal megyünk. A legjobb haverom is azzal a busszal jár,ő meg oda jár suliba ahova a barátnőm,így reggel én hamarabb leszállok aztán ők ketten szoktak menni a suliba. Meg facen is szoktak beszélgetni csak nemtudom mit tudnak,meg hogy minek na mindegy csak nekem szúrja ez a szememet.
Nem féltem én,nemhiszem hogy megcsalna és pont ő vele,csak azért jobb az elővigyázatosság,így kíváncsi lennék milyen jelek utalhatnak rá
Ja igen,azt kifelejtettem. :)
16
Sokat kérdez a haverodról,alig várja,hogy kettesben maradjon vele a buszon,nem nagyon figyel rád,izgatott,de nem miattad
Am lehet,hogy a haveroddal rólad beszélnek,nem kell egyből rosszra gondolni :)
Tudom és egyáltalán nem félek attól hogy megcsalna vele vagy akármi. :)
Csak azért jobb tudnom ezeket,és még ezek közül egyiket sem vettem észre,szerencsére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!