Tipikus mensi előtti jelek utalhatnak terhességre? Hasszurka, hol az egyik, hol a másik petefészeknél, tompa hasfájás, feldagadt alhas.
lehetsz, de biztos csak egy-két nap után leszel benne, szerintem akkor tesztelj!
nekem ugyanezek a tünetek, bár még van 4 napom a nemvárt mensiig. még a mellbimbóérzékenység nálam ami fura, a hőm. 37,3.
reménykedjünk együtt!:)
Sajnos okosat nem tudok hozzátenni, viszont tudok Veled (Veletek, ahogy látom, többen vagyunk :) együtt izgulni :)
Én is a hétvégére tervezem az újabb tesztet, 27. napom taposom :)
3.válaszoló vagyok. csajok! sajna ma csináltam egy tesztet, a 25.napon mert nem bírtam tovább, de sajna nega lett. és már a hasam sem fájt annyit mint tegnap. már csak az icipici mellérzékenységben bízom.:( talán.
Ti hogy vagytok? látom szépen összejöttünk.
3és 6.válaszoló vagyok, sajna ma megjött. Nagyon nagyon fáj a hasam, eddig cataflam-t ettem görcsoldásra, és ma olvastam el, hogy csökkenti a teherbeesést ez a gyógyszer. úgyhogy tűrök, és tűrök.
Nektek szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!