Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tenyleg akarhat tőlem valamit egy 22 éves srác? 16 l
Egy konditerembe járunk és ott figyelt fel rám.Bejelölt facebookon és elkezdtünk beszélgetni.Azóta már többször is randiztunk és nem tudok kiigazodni rajta.Hogy pontosan mit is akar.Mert azt tudja hogy nem fogok lefeküdni vele.Próbáltam már vele beszélni erről,és azt mondta hogy nem akar megbántani,hogy mondjuk mond valamit aztán mégse lesz úgy.Most épp nem is tudom milyen kapcsolat van köztünk.Nem vagyok az a tipikus 'minden pasi álma' .Nincsenek nagy melleim és szerintem különösebben szép se vagyok.Pont ezért érthetetlen számomra az egész.Ő kb bárkit megkaphatna.És mégis rámáldozza az idejét és az energiáját.
De múltkor kb megmondta,hogy nem akar kapcsolatot.De ugyanúgy keres,ír,találkozni akar.Nagyon félek hogy én majd jól beleélem magam aztán mégse lesz semmi.De sajnos már nem tudom irányítani az érzéseimet.Nem tudok kiigazodni.Nektek mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!