Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 19 éves srác egy 15 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves srác egy 15 éves lánnyal tényleg "gáz"?

Figyelt kérdés
Szerintem eleve nincs olyan hogy gáz, de a haverjaim folyton baszogatnak hogy én kislányokra bukok. Valakinél tényleg zavar hogy gyerekes, de ő teljesen normális. Tényleg soknak számít?
2015. júl. 7. 18:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hat 4 év még abban a korban igen sok :D de ha a srác tud még várni akkor semmi baj nem lesz :)
2015. júl. 7. 18:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Mármint mire kéne várnom?
2015. júl. 7. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:
hat arra hogy sokáig tudjátokk vinni a kapcsolatot...mert egy 19 éves srác és egy 15 éves lány még egy kicsit fura..de pl egy 24 éves srac és egy 20 éves csaj mar tök normális #1
2015. júl. 7. 18:27
 4/12 anonim válasza:

A sz.xxel ha tudsz várni...

De hogy elmondjam az èn vèlemènyem is. Én is egy érettebb típus vagyok ès èn is az idősebb korosztállyal érzem jól magam. Csak a lefekvés kérdése jelent gondot.

2015. júl. 7. 18:31
 5/12 anonim válasza:

Ne érdekeljen mások véleménye, ez a te életed. Nem mindegy mit gondolnak?

A szex se olyan borzasztó dolog, ha a lány majd késznek érzi magát rá akkor lefeküdnek, ha nem akarja akkor ne erõltesd.

Ezek a dolgok nem korhoz köthetõek, sokkal inkább érettséghez.

Ne adj mások véleményére.

2015. júl. 7. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Ha jól egymásra vagytok hangolva, megértitek egymást stb akkor no problem. :) ha viszont csak kúrelni akarod akkor problem. Ha szereted és úgy rakod be neki akk az megint nem problem persze azért nem árt ha a lány is beleegyezik :D vágod mire akarok kilyukadn?
2015. júl. 7. 18:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Ahogy már leírták, ne mások véleménye érdekeljen. Ha te jól érzed magad vele akkor mi a probléma? :) nálunk meg 23-14 a felállás és engem is baszogatnak vele :D aki csak heccel azt poénnak veszem én is, aki meg csak gyökér és nem képes felfogni hogy mi így boldogok vagyunk azt le***rom, ennyi :D
2015. júl. 7. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen egy 21 éves lányal jártam. Ez is hasonlo bar mivel én mint fiu voltam a fiatalabb igy a sz..x kérdése megoldódott.
2015. júl. 7. 18:49
 9/12 A kérdező kommentje:
A szexel nem volt gond, nem kellett túl sokat várnom, még én próbáltam kicsit lebeszélni róla, mert nem akartam hogy elsiesse, de nem hagyta magát :)
2015. júl. 7. 19:33
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem csak dugásra kell.
2015. júl. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!