Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok igy ezzel?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzet hogy számomra a pénz és minden egyéb száz szol fontosabb mint egy barátnő. Például irtozom még a házasság gondolatától is.Nem tudom meg indokolni de én egyszerűen nem szeretnék családot és ezzel a többi haverom ismerősöm is igy van. Mások meg simán bolondnak neveznek hogy egyedül élek és igy jó nekem. Szerintetek menyire gáz ez a helyzet??? ha jobban bele gondolunk akkor egy idő után minden házas férfi menekülni akarna amit én teljes mértékben megértek. De közben néha jól esne ha tartoznék valakihez csak akkor mindig eszembe jut az hogy sokkal jobban járok ha nem tartozok senkihez mert abból úgyis csak szakitás lenne amit én már nem kivánok magamnak volt már eddig jó pár sajnos.2016. márc. 11. 21:48
2/4 A kérdező kommentje:
21
2016. márc. 11. 21:59
3/4 anonim válasza:
En lany vagyok baratot szeretnek de a kesobbiekben sem szeretnek semmi ilyesmi kotottseget mint pl a hazassag vagy a gyerekek.. Sokak furcsaljak mert lany vagyok de en nem tervezek semmi ilyet nem tudnam elkepzelni sem 😳
4/4 anonim válasza:
3-as
Azt hittem csak én vagyok ezzel így😄
Engem is piszkálnak ezért...
Csak az a gáz hogy nekem barátom van és NAGYON előre tervez...
Egyébként kérdésre válaszolva:
Nem csak te gondolod így ezt. Sokan vannak ezzel így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!