Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van még így ezzel más is?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még így ezzel más is? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, se csaj, és még szűz is vagyok. Egyáltalán nem volt még barátnőm, pedig már nagyon szeretnék. Van még így ezzel más is? Tudom, hogy ciki.

Segítsetek légyszi!

2016. jan. 8. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 16 vagyok, és ugyanígy:) Bár lány vagyok, és engem nem zavar:D
2016. jan. 8. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Irj rám l/18 :D
2016. jan. 8. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:

18/F Én is kb ebben a cipőben járok!:D

Majd most nyáron felszedek valaki aztán menő leszek!

Egyébként csak ismerkedni kell csak az a baj hogy a csajok azt nézik hogy mennyi pénzed van meg hogy BMW-d van-e!xD Az ilyenektől hányingerem van!Lehet hogy sokaknak ez bejön de szerintem az ilyenből csak lecsúszott senki lesz!

2016. jan. 8. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Ugyan ez velem is. Soha nem volt barátnőm, csók sem volt még, szűz is vagyok és nem úgy néz ki hogy ez a közeljövőben változni fog. Sajnos az ismerkedés nem az erősségem és ezen nem tudom hogy változtassak. Nálad mi a gond, hogy érzed mi az oka hogy még nem volt senkid?

19F

2016. jan. 8. 23:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak annyi, hogy nem merek nyitni feléjük. Ha szemezésre kerül a sor, annyira megilletődök, hogy egyből elkapom a szemem. Rá sem merek mosolyogni a lányokra.
2016. jan. 8. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen igen nekem is pont ugyan ez.Én mondjuk próbálom fokozatosan hozzászoktatni magam ilyen helyzetekhez de elég nehezen megy :/
2016. jan. 8. 23:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Van így ezzel más is.

Én nemsokára leszek 19 és szűz vagyok, bár volt már barátnőm, nem is rövid kapcsolat de 15-16 évesek voltunk és úgy érezte fiatal még ahhoz hogy lefeküdjön velem. Ilyen lány is van :D (persze nem emiatt mentünk szét)

Azóta nem volt senkim mert én sem merek lépni.

2016. jan. 9. 00:31
 8/8 anonim ***** válasza:
üdv a klubban!:D ugyanez itt is xd 18/f
2016. jan. 10. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!