Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel az emberrel?
Ha ezt neki is elmondtad szépen, és nem változtat, visszavág, vagy a változtatás ellenére továbbra is így érzel, akkor hagyd a francba. Nem éri meg olyan emberre pazarolni a szereteted, törődésed és a drága időd, aki mellett nem tudsz önmagad lenni.
2015. dec. 31. 13:22
Birtokolni akar bakker, miért vagy még vele? És milyen te mit képzelsz, inkább büszkeséggel tölthetné el, hogy te milyen szép vagy, hogyha mások is megnéznek. Nem lehetsz az ő tulajdona. Ne foglalkozz ilyen emberrel, nem éri meg. Úgysem értitek meg egymást, más az értékrendetek, összeegyeztethetetlen, nem érez téged magával egyenrangúnak, pedig egy kapcsolat két emberről szól, mindenkinek 50-50% szóval hagyd ott, hát most minek húznátok már egymás idegeit ilyen tök más értékrenddel, és akkor még összeházasodnátok, meg el tudnád képzelni, hogy eszitek egymás idegeit még 20-30-40-50-60 éven keresztül. Ha már rövidtávon is így kicsinál, akkor ne csináld már, hogy ő életed nagy szerelme. Ez kizárt dolog szerintem. És jobbat érdemelsz nála, és találni is fogsz egy olyat, aki mellett igazán boldog lehetsz. Akivel megértitek és el tudjátok fogadni egymást, akivel igazi szeretet, szerelem lesz.
2015. dec. 31. 13:30
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
Azt hittem hogy tipikus pasi dolog az ilyen hogy a pasinak lehetnek rajongoi de a nőnek soha.
De ezek szerint nem velem van a baj.
Mi jó neked egy ilyen önző bunkóban?
2015. dec. 31. 15:04
5/7 A kérdező kommentje:
Hát bele gondolva semmi.
Amióta összejöttem vele folyton el akarja venni az önbizalmamat azzal hogy mivel nekem elötte voltak kapcsolataim és véget értek biztos bennem van a hiba és engem hagytak el és nem hiszi hogy néhányat néhannyal közösen lett vége meg azzal jön hogy én nem vagyok jó az ágyban tegyek ki magamért ezerszer jobban amikor meg azt mondom hogy érdekes elötte senki se panaszkodott akkor azzal jön igen azért vagy velem és nem velük :( olyan pocsék érzés ez az egész mindig nyerni akar amikor nekem több tapasztalatom van mint neki és mégis engem gucsmol meg ha ő neki a nők bokolnak örül de ha nekem bokolnak a pasik akkor lehord mindenek és ha utánam jön egy pasi akkor le ribizliz és a pasit kiossza ha ő utána megy csaj akkor a fellegekben van és kusoljak.
Ezek után szerintem tudod a megoldást.
2015. dec. 31. 15:52
Figyelj, ha nem tudsz önmagad lenni mellette és megfelelési kényszered is van, hagyd el. Ne pocsékoljátok egymás idejét és energiáját. Add meg magadnak az esélyt, hogy találj valakit, aki mellett önmagad lehetsz és jól érzed magad.
2016. jan. 4. 22:11
Kapcsolódó kérdések: