Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, vagy aki ért a "lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, vagy aki ért a "lányok nyelvén"?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki hetek óta bámul, és egyre feltűnőbben és felkeltette az érdeklődésem nagyon. Az utóbbi időben akárhányszor láttam mindig szemezett velem, de csak távolabbról, ha közelebb ért hozzám akkor elrántotta a tekinteték más irányba de néha néha oda nézett azért hogy figyelem e. Az utóbbi pár napban egyre többet láttam suli időben is kijött mindig boltba a barátnőivel, és nagyon feltűnően bámultak engem és mosolyogtak meg valamit beszéltek. Összeszedtem a bátorságom és vettem virágot hogy nőnap alkalmából felköszöntsem és elmondjam neki hogy tetszik és megszeretném ismerni. Aznap sajnos már nem láttam többször úgy hogy bebuktam a dolgot, de nem adtam fel tegnap láttam délelőtt az egyik szünetben a boltnál és elmentem vettem virágot hogy majd oda adom neki. 5 órán keresztül minden szünetben kimentem hogy hátha látom, de nem. 6. óra után kimentem mondom hátha sikerül, mindig a bolt felé szokott haza menni így hát oda álltam hogy megvárom, láttam hogy jön ki az iskola kapuján és elindult a másik irányba egy sráccal (a srácnak van barátnője) és utánuk futottam, de ő nem látta, elértek a zebrához mikor körbe nézett az utcán akkor meglátta h megyek utána, az egyik sarkon megálltak a gyerekkel valamit beszéltek közbe nézett a lány aztán elindultak egy teljesen másik irányba mint előtte én meg álltam az út szélén a virággal, a csaj 2x is visszafordult és nézett és elsétáltak, elég messze jártak szóval nemtudtam őket utolérni. Másik suliba járunk szóval nem sűrűn látom, és nemtudom eldönteni hogy akkor miért néz mindig és mosolyog, ha egyedül van kicsit szégyenlős látszik rajta, de ha a barátnőivel van akkor nagyon feltűnően néznek és nevetgélnek meg lökdösik egymást. Szerintem elég egyértelmű volt hogy neki viszem a virágot és szerintem a suli ablakán nem 1x látta hogy sétálok a virággal, aztán pedig másmerre is indult haza, persze annak lehet más oka is, de elég furcsa, kicsit olyan mintha nem akart volna velem találkozni vagy menekült volna. Mitévő legyek most?
2016. márc. 10. 14:36
 1/6 anonim válasza:
Szia! Ez tipikus lányos dolog szerintem. Legalábbis én is ilyen voltam. :D egyedül meghúztam magam, a barátnőimnek meg áradoztam és nem bírtam megállni hogy ne a fiút nézzem. Nevét tudod? Érdemes lenne facebookon felvenni vele a kapcsolatot! Ha ott sem reagál, akkor valószínűleg nem vagy az esete. Valahogy utána kell járni. Vagy akkor ne vele, hanem az egyik barátnőjével vedd fel a kapcsolatot, érdeklődj a lány iránt. :) Remélem jól fognak alakulni a dolgok!
2016. márc. 10. 14:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom a nevét, ismerősöm facebook-on de úgy votlam vele hogy úgymond hatásosabb ha szemtől szembe mondom el neki hogy mit érzek.
2016. márc. 10. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez már szinte árulás kategória. Hacsak nem tanácsot kért a sráctól és amúgy meg szegény nagyon félénk.

Próbáld meg kideríteni.

Sok sikert.

14/f

2016. márc. 10. 15:03
 4/6 anonim válasza:
Figyu: ha a lány olyan félénk, hogy egyedül nem tudsz vele beszélni, próbáld a barátnőivel elkani! Mikor látod őket, hívd félre! A többi lány előtt tuti nem lesz olyan mulya! Nyugodtan add neki oda a virágot, beszéljetek egy kicsit, majd később, nyugisabb körülmények közt, pl. Facebookon hívd el randira. Derítsd ki, mit is érhetsz el nála valójában! Sok sikert! ;)
2016. márc. 10. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Az az igazság hogy most a történtek után kicsit elbizonytalanodtam...
2016. márc. 10. 17:22
 6/6 anonim válasza:
Naaaa, ne bénázd el! Légy férfi!!! ;)
2016. márc. 14. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!