Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az előny ha valaki tud programozni C++ nyelven?
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 06:17
2/9 anonim válasza:
Ha programozó akar lenni, akkor biztos.
3/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tanítani is tud.
5/9 anonim válasza:
Attól függ, nem minden lány támogatja ezt a nyelvet, a C# elterjedtebb és a leginkább hasznos a Java. Ha csak böngészni szeretnéd a testét, ajánlom a HTML-t, a PHP-t és a JavaScript-et :D
6/9 anonim válasza:
Kisbarátom egy darabig még te is szűz maradsz...
7/9 anonim válasza:
Nálam az lenne. :D
Én C# tanulok.
16/L
8/9 anonim válasza:
Nálam előny, imádnám. ha a pasim tudna programozni :) Én is azt tanulom, segíthetnél benne :) 18/L
9/9 anonim válasza:
Programozó vagyok, szóval úgyis jobban tudnék, szal tök8:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!