Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek szexi, ha egy fiú két idegen nyelven beszél egyszerre mondaton belül?
Tehát pl. angolul és németül, de úgy, hogy a mondat egyik felét angolul, másik felét németül vagy csak úgy össze-vissza ezt úgy azt úgy.
Mondjuk példaként:
Do you Mädchens think that ist es sexy when eine Junge spricht zwei languages within of the Satz?
Oder, I have keine Idee why did ich diese question geschrieben, but please Antworten, weil it is wirklich important für mich. Danke very much.
Tetszene ez nektek?
Én meg megtudok tervezni egy asszinkron sorrendi hálózatot SR tárolós módszerrel.
Akkor ez is szexi lenne ?
Ha egy szuperjó kinézetű macho mondja akkor naná hogy tetszeni fog nekik!
Ha nem akkor meg "черт возьми" de gagyi vagy!
Ne hallgass a sok hülyére, el sem olvastam a kommenteket inkább. :D
Én is ezzel szoktam szórakozni és a lányok 90%-a viccesnek tartja, ezzel jól lehet őket hülyíteni, hogy aztán majd megkedveljenek. :D
Szerintem itt nem is csajok kommentelnek, hanem inkább irigy fiúk... :D
Well, mein Freund, that's molto divertente und félicitations for you that du bist ein ragazzo intelligente! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!