Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek szexi, ha egy fiú két idegen nyelven beszél egyszerre mondaton belül?
Tehát pl. angolul és németül, de úgy, hogy a mondat egyik felét angolul, másik felét németül vagy csak úgy össze-vissza ezt úgy azt úgy.
Mondjuk példaként:
Do you Mädchens think that ist es sexy when eine Junge spricht zwei languages within of the Satz?
Oder, I have keine Idee why did ich diese question geschrieben, but please Antworten, weil it is wirklich important für mich. Danke very much.
Tetszene ez nektek?
10# Csaj vagyok,szóval tévedsz.
Apám is keveri a két nyelvet egy mondaton belül(külföldi meló mellékhatása).
és képzeld,ha az ember nem beszéli azt a nyelvet,vagy csak nem ismeri azt a szót,elég idegesítő tud lenni! (első voltam)
Szerintem nagyon klassz es vicces tud lenni, de azt nem mondanam, hogy kifejezetten szexi. Nekem azert bejonne :)
16/l
Nekem ez inkább erőltetettnek és felvágósnak hat, és egyáltalán nem szexi. Egy-két elejtett idegen szó megfelelő kontextusban még jól hathat, de ez már túl sok.
L/24
Ahhhh ahhhh.
Kétszer mentem el, mire elolvastam a szöveged, annyira szexi, pedig hetero pasi vagyok.
. - .
Én komolyan besz,,,,rok a mai fiatalokon.
Egyébként se rongáld szándékosan a német nyelvet az angollal, rongálja az amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!