Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem akarom megcsalni, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom megcsalni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tobb mint egy eve jarok a jelenlegi baratommal, jo volt a kapcsolatunk de egy ideje megromlott, es olyan semmilyen. Beszeltunk rola, probaltuk feldobni de nem megy. Kozben megismertem egy fiut akiben minden mas megvan amit en hianyolok, es borzasztoan vonzodom hozza. Es mint kiderult o is hozzam. Nem akarom megcsalni a baratom, de a szakitasra sem allok keszen. Mit tegyek? Normalis valaszokat varok:/:) Koszonom!:)
2016. márc. 9. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ami neked jó az tedd ne légy boldogtalan😊
2016. márc. 9. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel már beszéltetek róla, próbálkoztatok, de nem megy, azt tanácsolom szakítsatok, minél tovább húzzátok annál rosszabb. Most még megmaradhat úgy mint egy jó volt, elmúlt, de ha tovább húzzátok előbb utóbb veszekedni fogtok, stb stb.
2016. márc. 9. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha mást szeretsz akkor szakíts a mostani barátoddal és ne húzd az agyát mert az nagyon nagy szemétség. Azok alapján amiket írtál nem úgy tűnik ez mint egy menthető kapcsolat, akkor meg minek tovább húzni az időt. Ez sokkal tisztességesebb, mindkét sráccal szemben.

De szerintem te már akkor eldöntötted, hogy mit akarsz amikor ezt a kérdést kiírtad. És bizonyára képtelen vagy elhagyni a barátodat, és most azt várod hogy mindenki beszéljen rá hogy maradj vele és dumáljátok meg a dolgot. Pedig nem ez lenne a helyes.

Én már csak tudom miről van szó. 4 évig voltam az exemmel és folyton itt nyűglődtem gyakorikérdéseken, hogy mások mit gondolnak erről, és mindenki azt mondta hagyjam el, mégsem tettem, egészen addig míg depressziós nem lettem a srác miatt és csak nagy áldozatok árán tudtam elhagyni.

Szóval ne nyőglődj, hanem cselekedj helyesen!

21/L

2016. márc. 9. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:

"Normalis valaszokat varok"

Most nézz magadba őszintén: a feltett kérdésed normális? Lehet rá "normális" választ adni?

Nem ismerünk sem téged, sem a barátodat, sem a kapcsolatotok problémáinak okát.

Ilyen alapfelütéssel milyen "normális választ" vársz?

2016. márc. 9. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
olyan nincs hogy nem állsz készen, ha máshoz vonzódsz mond meg neki hogy a legjobb megoldás a szakítás, mert elromlott a kapcsolat, ha pedig tényleg megpróbáltátok és nem megy akkor nincs mit erőltetni, lényegtelen kinek a hibája. EGYENESEN MOND MEG NEKI HOGY EZ NEM MEGY TOVÁBB, NE takargasd az igazságot mert később nagyot csattanhat.
2016. márc. 9. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
szoval komoly kapcsolatban élsz mégis más pasival kezdél el beszélni ÚGY...hmmm hol a gerinced? ahelyett hogy megmondtad volna neki hogy ez neked igy nem jo es csak utana kezdtel volna el beszelgetni vele...vagy mar az elejen kidobtad volna...igy meg huztad az agyat meg par honapig...suliban is ilyen okos vagy?
2016. márc. 9. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!