Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béla1977 kérdése:
Dobtam a csajt aki irkált nen akarom megcsalni a párom? .
Figyelt kérdés
Már majdnem belementem a szerető tartó kapcsolatba.
De Megjött az eszem és dobtam a lányt..
Neki is van párja 15 éve nekem 13 éve.
És rájöttem,hogy nagyon szeretem a párom .
Nem tudom hogy ő mit érez de nem szeretheti.
Igy is bűntudatom van hogy irkáltam vele szexuális jellegű dolgokról.
2015. jún. 13. 20:54
3/5 A kérdező kommentje:
Hagyom is
2015. jún. 13. 21:20
4/5 anonim válasza:
Nem csináltál semmit,miért lenne bűntudatod ? Vegyél rólam példát,én csinálom,és még sincs :)
5/5 anonim válasza:
vannak dolgok, amelyek ha a párod az örökké valóságig él, akkor sem kell tudnia :) egy apróbb kis botlás... a végén megjött az eszed. :) lehet, hogy ez kellett ahoz, hogy rájöjj mekkora érték ő, és hogy mennyire szerethető. a lényeg, hogy tartsd magadban, egy idő után abbahagyod majd az örlődést, és ismét teljes leszel. Üdv :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!