Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat felfrissítése? Hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval eléggé ellaposodott a kapcsolatunk sajnos. Azt érzem, hogy csak muszájból beszél velem, már nem nevetünk annyit mint régen, és nem érzem azt a beszélgetések után, hogy ez mennyire jó volt. Erre szokták javasolni, hogy menjünk el valahova, csináljunk új dolgokat. Csak mivel távkapcsolatról van szó, ezért mi ilyet nem tudunk... legalább is egy ideig most még nem. Így tudok tenni valamit az ügy érdekében? Nem akarom, hogy vége legyen.2016. márc. 6. 16:36
1/8 cseriii válasza:
én alapjáraton nem látom értelmét a távkapcsolatoknak!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem.
2016. márc. 6. 16:44
3/8 anonim válasza:
Biztos ő is szeret veled beszélgetni :-) mondj neki új dolgokat, érdekességeket meséld el, hogy mit csinálsz éppen és tőle is kérdezgess :-) hajrá!!
4/8 anonim válasza:
Míg újból nem találkoztok, beszéljétek meg, hogy mit fogtok csinálni eggyütt, hogy felkorbácsoljátok az érzelmeket, és tiszta szívből várjátok azt a pillanatot, hogy egymás karjaiba omoljatok! :)
5/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, mekkora a távolság? Esetleg skype, hogy webkamerán lássátok egymást?
6/8 A kérdező kommentje:
250 km van köztünk. Szoktunk kamerával skypeolni amikor tudunk.
2016. márc. 10. 18:31
7/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, én a kamerázást javasoltam volna hogy lássátok egymást, így nincs ötletem. Sajnálom.
8/8 anonim válasza:
Hát figyelj..én a barátommal lassan 2 éve együtt vqgyok..1,5 éve távkapcsolatban mert kiköltöztek külföldre...minden nap beszélünk facebookon persze nállunk is sokszor nincs téma de általában ilyenkor írom neki hogy hiányzik meg hasonlók meg hogy mennyire várom hogy találkozzunk..csak a legtosszabb hogy évente max 3 szor tudunk találkozni mert tanulnia kell ugyanúgy ahogy nekem😔 De igazábol m@r megszoktam..és igen hiányzik..nagyon de ha azt szeretn3nk hogy működjön akkor ez van.. én szeretem és őis engem..szerintem ez a lényeg😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!