Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, hogy így gondolom?
Figyelt kérdés
Nem voltam ég szerelmes, mert nem sikerült rátalálnom arra a bizonyos lányra. Látom itt a sok posztot és mindenhol azt írják, hogy nem tudnák elképzelni az életüket a párjuk nélkül... Viszont én úgy gondolom, hogy nem a párkapcsolatban kéne keresni a boldogságot, mert ha valakinek elcseszett, boldogtalan élete van és a párkapcsolat az egyetlen jó dolog az életükben, akkor ha szétmennek enyhén szólva depressziósak lesznek az emberek. Én párkapcsolat nélkül is boldog szeretnék lenni, aztán a párkapcsolat ezen a boldogságon nem sokat változtatna, csak lenne kivel megosztani a boldogságomat, de ha szét is mennénk, annyit csak nem változtatna, nem esnék mély depresszióba szerintem. Nyilván kicsit szarul esne, de nem rágódnék rajta, mert szerintem nincsen sok értelme ilyeneken görcsölni. Mit gondoltok? 19/F2016. márc. 1. 06:59
1/3 anonim válasza:
szerintem jó a felfogásod. Sőt, a legkiegyensúlyozottabb/legboldogabb embereknek alapvetően nincs is szükségük párkapcsolatra, elvannak magukban. De ez a mai, nyugati ember számára elképzelhetetlen.
2/3 anonim válasza:
Nagyon jó meglátásod van. Én sajnos kapcsolat függő vagyok, 5 évig voltam rossz kapcsolatban, mert sehol máshol nem kaptam támogatást, de lassan 2 hónapja egyedül és szeretnék rátalálni magamra, megtanulni egyedül lenni. Ez is segített, amit írtál :)
3/3 anonim válasza:
Semmi fura nincs abban, hogy még nem voltál szerelmes.
Inkább az a fura, aki már ilyen kis fiatalon túl van x kapcsolaton, szerelmen. Szerintem azt sem tudják, hogy mi igazából a szerelem.
Az is normális, hogy nem akarsz annyira függeni valakitől, hogy bele betegedj, ha vége van. Mert sajnos semmi sem tart örökké.
Egyébként én sem tudom elképzelni az életem a párom nélkül, mert nem akarok elképzelni nélküle. 15 éve együtt vagyunk. Minden hozzá köt. De ha bármi történne (persze ne történjen) akkor nyilván nem lenne vége az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!