Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
Sziasztok! Még régebben jöttem össze a barátnőmmel, de mostanában nem tudom mi a helyzet.
4 éve vagyunk együtt ha azt az időt is beleszámoljuk amit külön töltöttünk mert megcsalt.
Igen-igen létezik ilyen is mikor nem a férfi lép félre és egy fél évet külön töltöttünk..
Azóta újra együtt vagyunk, de rengeteget agyalok a dolgokon, hiába beszéltük meg többször is..
Irtózom azoktól a gondolatoktól amik gyakran előjönnek bennem, hogy másnak a kezét fogja mással csókolózik stb.. És ezeket a gondolatokat konkrétan látom magam előtt.
Miért van ez?
Azért csalt meg mert "túl sok időt töltöttünk együtt és Monotonná vált a kapcsolatunk"..
Rengeteget töprengek azon, hogy mit tegyek.. Beszélgettem már sok lánnyal azóta és volt is 1-2 akivel eltudtam volna képzelni ezt-azt, de Sosem mentem bele semmibe a barátnőm miatt. Mert úgy érzem szeretem, de mikor a fentebb leírt gondolataim előjönnek legszívesebben ordítani tudnék és nem akarom látni olyankor.. Természetesen ezeket magamban tartom..
Valamint mostanában a sz*xualis életünk is elkezdett csökkenni.. Régen elég gyakran együtt voltunk mostanában pedig elalszik ha együtt vagyunk ..
Nem igazán tudom mit tegyek..
Próbáltam ezeket a gondolatokat elűzni, de nem tudtam sehogysem..
Gondolkodtam a szakításon, de nem tudom úgy elképzelni az életemet, hogy nélküle keljen léteznem...
Tanácstalanná váltam. :(
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mit gondoltok?
19/F
Hát ha össze jönnek a dolgok annál többet nem tudok tenni, hogy még át is kopognak a falon mert elég hangos a dolog + nem 5-10 perc alatt van vége. Tehát ezt az elalvás témát nem igazán vágom.
Másrészt viszont ez, hogy újra megtenné az is kérdéses mert nonstop a fülemet rágja, hogy szeret stb stb. meg amit tud azt is meg is tesz..
Csakhát mégis ezek a Gondolatok, meg ugye ez a "már egyszer megtette megteheti megint" dolog elég rossz...
"Azért csalt meg mert "túl sok időt töltöttünk együtt és Monotonná vált a kapcsolatunk".. "
Jegyezd meg, hogy semmi nem hatalmazza fel az embert arra, hogy megcsalja a másikat, akármilyen problémák is vannak egy kapcsolatban!
Akármennyire is szomorúan hangzik, ennek a kapcsolatnak nem lesz boldog jövője. Ideje elgondolkodni a szakításon. Nagyon erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!