Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van/volt olyan barátja/barátnője aki az osztálytársa is volt?
Milyen volt? Nem volt rossz hogy osztálytárs? Tudnátok mondani előnyeit hátrányait?
Előre is köszönöm!!
Az előnye az hogy minden nap láthatjátok egymást, suliból együtt tudtok elmenni valahová.
Hátránya annyi van hogyha szakítotok, akkor nagyon gáz lesz egy osztályban lenni vele (főleg ha csúnyán váltatok el), alig fogtok beszélni. (mármint nálam ez volt, csak tapasztalatokról beszélek)
Első: írtam
Második: Igen ettől félek és az a baj hogy szintem az összes barátunk az osztályban közös és ha szakítunk utána egy társaságba leszünk és az lehet hogy kínos lesz:/
Házinyúlra nem lövünk:)
Nem szeretek közvetlen közelről lányt választani,mert ha megromlik a kapcsolat,vagy csúnyán összeveszünk nem lehet egymástól érdemben elszakadni,hisz akármennyire nem szeretnénk,muszáj egy teremben maradnunk majdhogynem egész nap.
Iskolát váltani meg biztos nem fogok azért mert összevesztem valakivel,és kellemetlen egy fedél alatt tartózkodni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!