Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon cikinek érzem magam!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon cikinek érzem magam! Hogy léphetnék túl ezen?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam megszivatott, de elég csúnyán! Azt mondta miadtam verekedett egy oszt.társával. Én eleve nem voltam belé szerelmes,de belementem a járásba. (facebookon beszéltünk) Most reggel meg ezt írta:bocs hogy azt írtam szeretlek de nem szeretlek gondoltam csak jó lenne valakit megszvatni. Amúgy a Norbi írt neked és bocsi

Én meg azt írtam neki, hogy ne legyen olyan gáz, hogy én is csak megszivattam meg ilyenek. De azóta csak ezen jár a fejem és nem tudok túl lenni rajta! Szerintetek hogy léphetnék túl rajt? Tippek?

2016. febr. 23. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:
De most min akarsz túl lenni? Azon hogy átb*ztak? Vagy a srácon? Netán megtetszett?
2016. febr. 23. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Öld meg azt akit ő nagyon szeret,így ő se lesz boldog ,milyen kegyetlen azt mondja szeret,de sose szeretett :/
2016. febr. 23. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vágd le a srác fejét és dobd oda a kutyáknak:D
2016. febr. 23. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első kukában végezné a feje az ilyennek...

Kicsit mondjuk érthetetlenül írtad le, de nagyjából értem. Nem csoda hogy nem tudsz rajta túl lenni olyan hamar, hisz ha összejöttél vele, akkor csak érzel valamit iránta. Ha meg egy ember aki iránt érzel valamit és megszívat akkor persze hogy rosszul érzed magad. Ne törődj vele, tereld el a gondolataidat, nem sokára túl leszel rajta, és próbáld meg erősen elkerülni az ilyen társaságát. 17/f

2016. febr. 23. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, nem normális!
2016. ápr. 8. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!