Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ma szakított velem, azért ez bunkóság nem?
Figyelt kérdés
Hidegen hagy a Valentin nap sosem tartottam egy barátommal se mert ha valamit szeretsz azt az év minden napján szereted...de mégis azért ez rosszul esett. 16/l2016. febr. 14. 12:42
12/20 anonim válasza:
10-es,remelem akkor is igy fogod latni a dolgokat,ha majd teged hagy el a szerelmed. Visszavehetnel egy 'kicsit' az arcodbol.
13/20 anonim válasza:
Ez akármelyik másik napon szarul esik, de azért pont a Valentin-napon kellett ezt? Még ha nem is tartottátok... Ha így akarta, hát így akarta, mégis jobb mintha azt hiszed, hogy minden rendben. Ez egy kicsit más, de a nagypapám pont Karácsony napján hunyt el... Nem fájt volna kevésbé bármelyik másik napon..
14/20 A kérdező kommentje:
Na látod olyan válaszok érdekeltek volna mint például a 13as válaszoló
2016. febr. 14. 15:26
15/20 anonim válasza:
Azért ennyire ne ordítsd le szegényt mivel kitettél egy kérdést és ő csak válaszolt rá,ha nem bírod a kritikát ne írj ki kérdést. Vagy fogad el a véleményét mivel ezt kérted,hogy mondjuk el a véleményüket erről a dologról.!
16/20 anonim válasza:
#10-es vagyok!
Talán aza baj, hogy igazam van? :D
Vagy szólj, ha nincs, mert megiszok egy kakaót, és elsírom magam :)
17/20 anonim válasza:
ugyan nem a kérdező vagyok,de: amit írtál,abban van némi igazság,azonban a stílusodból(illetve az arcodból) visszavehetnél,sok vagy.
18/20 anonim válasza:
En is tegnap szakitottam a baratommal , pedig gondoltam hogy tul kegyetlen lenne ha ezt tennem . Valentin utan akartam vele szakitani, de nem tudtam ugy tenni mintha semmi se tortent volna , pedig igyekeztem. De latta rajtam hogy valami tortent, ezert ra kerdezett, ugyhogy hosszasan elbeszelgettunk es mar nem vagyunk egy par. Annak ellenere hogy szeressuk egymast. Ha tudod az okat hogy miert hagyott el akkor nem olyan szornyu elfogadni.
19/20 anonim válasza:
#10-es vagyok!
#17-es, megértem én, hogy soknak tűnik, de ez itt nem egy nevelő vagy esetleg emereket jobbá tevő intézet...
Azt viszont még hozzá tenném, hogy szerintem, ha úgy mondom, ahogy elvárja, akkor nem veszi komolyan...
U.U.I.: Nem akartam ''ennyire'' durvának tűnni, vagy megbántani, senkit.
20/20 A kérdező kommentje:
10-es az a baj,hogy nagy az arcod...:/ Egy ártatlan kérdést írtam ki és erre te úgy reagáltál....Nem tudsz rólam semmit és így itélkezel
2016. febr. 16. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!