Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudok eligazodni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok eligazodni egy lányon, pedig nagyon szeretem, kíváncsi vagyok ti mit tanácsolnátok? 17/F

Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt nagyon megtetszett az egyik osztálytársam, és egy ideig úgy tűnt ez kölcsönös. Néhány buliban beszélgettünk, párszor írtunk egymásnak, a képeimet rendszeresen likeolta, meg ilyenek. Viszont mostanában úgy tűnik, nem vesz észre, egyszerűen nem foglalkozik velem, pedig én többször odamentem hozzá, sőt még randizni is hívtam, de valamiért soha nem jött össze.

2016. febr. 8. 20:09
 1/1 Sidana válasza:

Szerintem attól hogy a képeid likeolja, párszor írtok, buliban beszélgettek még nem jelenti azt hogy kölcsönös a vonzalma.

Azt máshogy kell kiderítened, amit csak úgy lehet ha elhívod valahova és sikerül is, esetleg megkérdezed a barátnőit ha ismered őket. Nem tudom milyen lány mivel nem ismerem, de sajnos a mai lányok többsége inkább élvezi hogy a pasik kajtatnak utánuk és eszükbe sem jut "leragadni" egynél.. De remélem ő nem ilyen és összejön :) bár ez nem az a tipikus szerelem első látásra sztori lenne.

17/L

2016. febr. 9. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!