Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor csak játszadozik velem? Nem virok eligazodni.
Figyelt kérdés
Megprobálom rövidre fogni.. Most jöt el az idö , uj iskolába iratkozttam , befejeztem az 1-8at. Nyár elején megtudtam hogy felvettek és hogy kik az uj osztálytársaim, kezdödött az ismerkedés.... Ugy kb Szeptember elején , valami ok által elkezdtem irogatni az egyik lány osztálytársammal. Nagyon jol megbarátkoztunk , filmezés , skypolás éjelekig , találka , minden. Elkezdödött a suli.. Az illetö lány nagyon elvolt velem , orákat fogta a kezem , mármondhatni a nyakamban aludt.. , belettem mutatva mindenkinek anyu , apu , minden.Éreztem hogy mivan , nem akartam elhamarkodni , még vártam egy kicsit egy nap véletlen a kezembe került a teloja , tudom hogy nem szabad de na.. Megnézztem az sms-et , 90% rolam szolt csak a rpillantásbol komolyaban nem olvastam bele. Azért enyhén viszonyoztam a dolgokat.. Egyszercsak azt vettem észre hogy az osztálytbol pár fiuval , akit már ismertem , nagyon jol érzi magát , ugyan ugy ölelgeti , meg hasonlok. Akkor nem tudtam hogy mivan. A beszéltem a padtársával akit szintén ismertem és szintén lány. Azt mondta hogy irtozatosan szeret , a többit nem érdekli , csak fél hogy pofára esik velem , és várja hogy elbeszéljek vele arrol hogy járjunk... Aznap gondolgoztam a dolgon.. Akkor felhivott hogy beszéljünk ,mert neki volt egy zürös kapcsolata , és az illetö megtudta hogy közeledek feléje és vigyázak magamra.. Másnapra összeszedtem magam orák után fére hovtam és elbeszélfetünk , nagyon örült , láttam rajta utâna kellet siesen mivel neki még volt egy orája. Jo teltek a dolgok.. De rá 2 napra éreztem hogy valami baj van.. Nem jött oda se semmi , amikor szoltam hozza akkor hamar lekenyerezett és ment oda a többi fiuhoz és csinálta amit csinált. Orák után fére hivtam hogy beszéljünk , hogy mi a baj. Kérdeztem hogy mi a baj, szoljon akármit , nem fogok haragudni.... Elkezte hogy ö most összevan kavarva , nem igaz hogy nem szeret , de még szereti a réfit is , aki 1 napja irt rá... Meghogy sajnâlja a dolgokat de szüneteltedük... :S Arrol is bwszámolt hogy elözö nap beszêlt a másikal rolam.. Onnantol mindakiröl ledobták a sujokat.. Hirtelen mintha nagyon boldog let volna. Volt egy közös utunk a suli után de oda többen mentünk , és láttam , ahogyan a szemem elött lecserélte a hátér kêpét amelyken én voltam. Aznap este még beszéltem vele facebookon és olyanokat mondot hogy ö sajnálja , neki most minden rendben van , reméli egy nap eltudom felejteni ezt. De még maradjunk barátok mivel ö amiket mobdot az igaz azt ö ugy gondolja , nem akarja ezt a kapcsolatott eldobni.. Rá 3.napra küldnekem rola fotokat hogy kiváncsi a véleményemre.. Hogy pontozam , eszt még kérte volt ennek a dolognak az elején. Most mitévö legyek , semmit se értek... Kérlek segitsetek....2015. okt. 11. 13:58
1/3 anonim válasza:
Elolvastam,de a fő kérdésedre a válasz:igen.Játszadozik.14-15 évesek vagytok,de ő már zűrös kapcsolaton van túl...No commemt.Kis ribi lesz belőle,ha már nem az.Felejtsd el.
2/3 anonim válasza:
Hát ebbe nagyon belenyúltál..amit most tehetsz szakíts meg vele minden kapcsolatot és ne is érdekeljen, de szerintem fog még keresni, akkor meg mondj neki nemet és hagyd az ilyet.
3/3 A kérdező kommentje:
Ezzel egy gond van , hogy az osztályban 1 paddal üll elöttem.... Nem tudom , hogy viszonyuljak a dolgokhoz...
2015. okt. 11. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!