Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vgy nem szeret? (többi lent)
12/l vagyok. Alsóba egy osztályba jártunk...szerelmes voltam belé...
Valahogy ősszel találkoztam vele... majd este rám ír hogy vmit elkell mondani...azt m8ndta, hogy szerelmes belém... november 18-án elhívott randira! Elöször mind2en kellemetlenül éreztük magunkat...aztán a vége fele már jó volt. Majd másnap megkérdezte, hogy ráérek-e szombaton...erre azt mondtam, hogy még nem tudodm... végül akkor nem taliztunk ;(
Azóta egyszer sem hívott el. Néha irogatunk meg írja, hogy így szeret meg úgy, de semmi ;(
Szeretnék közelebb kerülni hozzá, kérlek segítsetek! (Kicsit az az érzésem, hogy megcsal :( )
Írjatok akármit!!! Csak segítsetek! Pls
Na menjünk sorba:
"Alsóba egy osztályba jártunk...szerelmes voltam belé... "
- magyarán alsóban kb. 7-10 évesen valamikor szerelmes voltál, most 12. Ennyi idős korban még nagyon kezdetlegesek a komoly érzelmek, így nagyon nehezen lehettél valójában szerelmes ( már ha tudod egyáltalán mi is az )
Következő mondatok = egyértelmű éretlenség a kapcsolathoz...
"Kicsit az az érzésem, hogy megcsal :("
- Ettől meg kész vagyok, szóval megcsalni egy 12 évest ? Hány éves ő ? 24 ? Vagy 12 ? Nagyon királyul nyomjátok, csak így tovább. #hogynelegyengyerekkorunk
Nem étterembe mentunk...hanem csak ugy setalni, beszelgetni!
Igen és valóban nem biztos, hogy szerelmes voltam belé, de z biztos, hogy nagyon tetszett nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!