Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg mindig kar tollem valmit vagy mar nem?
Baratnimmel szakitottunk lassan 3 honapja en azota depis vagyok meg minden mas lanyra rase tudok nezni . egy suliba jarunk es mindkettonk terme ugyanazon a folyoson van es mikor elmegy elottem es nem szol hozzam darbokra torik a szivem.
Viszont sulin kivul meg minden nap ramir es beszelgetunk es ott aztalitja h meg mindig szeret ois lassan 3 honap utan is....ratesz egy lapattal h egy busszal megyunk hazs es mikor a baratnoje leszall odaszoktam mebni es mar tobszoris megfogta a kezem megcsokolt es harabdalta az ajkam mikor odamentem es azut nem szolal meg csak olel .... Szerintetek szeret meg? Tobszoris megkerdeztem tolle h kezgyuk ujra ..sőtt konyorgok neki a mai napig de mindig aztmondja nemtudja ....es ot zavarja az osztalyrardaim mert van2 aki mindig beszolt neki amig egyutvoltunk ..mondtam neki h csak feltekenyek azert de o akkirsem meri azt mondja....szerintentek tenneg szeret meg? Miert mondja azt h nem tudom ? Mert nem hiszem h ez a baja...neha veszekedtunk de monta h az nem zavarta mert o szerette ha feltekeny vagyok mert cukinak tartott ugy nagyon...valaszokat koszonom
Bocsi hogy ezt mondom de szerintem nem vesz komolyan:/ Kicsit olyan mintha csupán szórakoztatná magát. Ha azt írja hogy szeret, ölel, csókol, fogdos akkor egyértelműnek kéne lennie hogy egymás mellett van a helyetek.
1: vagy beszéld rá hogy jöjjetek össze, nem számít hogy ki szól be, nem velük járt hanem veled. Nem tudom miért szakítottatok de biztos nem lehetett olyan durva dolog ha még így álltok
2: vagy állítsd le. Akármilyen jól is esik a figyelme stb. nem hagyhatod hogy afféle barátság extrákkal dolgot tartson fent. Nem használhat ki. Márpedig az én értékrendem szerint nem nagyon csókolóznak olyan emberek akik nincsenek együtt rendszeresen. Ha valóban szeret veled akar lenni, ha nem akkor szórakozik veled.
Egyébként szabadna megkérdeznem hogy melyik korosztályban mozogsz? Pontos kor nem feltétlenül szükséges.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!