Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tippeket?
A barátom egyre kevesebbet ír nekem, egyre kevesebbszer hív fel, egyre többször veszekszünk, ha mondom neki, hogy nagyon kevés vagy nekem. Nem érzem a szeretetét
Fent van online de nem ír. Nem tudom mi ez.. a tarsasági oldalakon velem van közös képe, mindegyiken, nekem nincsenek barátaim csak ő,
Más lányoknak nem ír szivet meg nem találkozik màssal. Régen tõbbet beszélgettünk.
De azt mondja, hogy még szeret
Kérlek segítsetek!
2 éve interneten ismertem meg, minden héten kétszer találkozunk, tegnap ott is aludtam nála már jól ismerjuk egymást, de az a furcsa, hogy tegnap este simogatott hajnalba és azt mondta, hogy nagyon szeret, meg hogy bocsánat ha mérges velem stb. Most meg nem nagyon ír :(
17 éves lány vagyok
Mondjuk azért az más ha találkoztok is nyilván, mert én belefutottam egy olyan szituációba, hogy szintén megismertem egy fiút így interneten. És nem nagyon tűnt úgy hogy össze tudunk hozni bármilyen találkozót a közeljövőben, de azért "összejöttünk", és ő is mindig mondta hogy nagyon szeret meg minden ilyesmit. Ettől függetlenül kb egy hónap eltelt, és konkrétan azóta se írt semmit. Gyakorlatilag nem is szakított, nem mondta mi baja, csak egyszerűen nem írt vissza. És nekem is így kezdődött hogy ritkábban írt.
De ti azért sokkal régebb óta ismeritek egymást, szóval nem hiszem hogy veled megcsinálná ezt a barátod.
Esetleg kérdezd meg, hogy bántja -e valami, mert lehet hogy konkrétan nem veled van baja, csak rossz időszakot él meg. Mondjuk a családjával kapcsolatban vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!