Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Adnátok tippeket hogy essek...

Adnátok tippeket hogy essek teherbe szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
7 hós a babàm, szopik még de megy a hozzátáplálás is, napi kétszer kóstol de 100%ig azért még nem sikerült szoptatást kiváltani mert szokott cicit kèrni utána (jelzi) meg hát nem is fogad el itatópohárból inni szóval így picit nehéz...Este 9-10től reggel 8-9ig alszik egyhuzamban már 3 hós kora óta, nem kel fel így szoptatni sem kell éjszaka. Mégsem jött még meg a havim.. Mit tehetnék? Még rajtam van plusz 15 kg, szerintetek ha azt leadom és visszatérek a terhesség elötti állapotomhoz sikerülhet..? Oké, nem hajt a tatár de azt terveztük a fiam olyan 1 éves korára jó lenne ha megfoganna a kistesó. Menjek el dokihoz? Vagy várjak és reméljem hogy hamarosan megjön? Tudom hogy elvileg menzi nélkül is teherbe eshetek de erre nem látok annyira reális esélyt..
2015. dec. 6. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha még nem menstruálsz, akkor a tested még nem kész rá, hogy újra terhes legyél. A szoptatásokat ritkítani kellene (8 óránként max. egyszer), és természetesen jó volna, ha le tudnál fogyni a következő terhesség előtt. Gondolj bele, ha akkor is plusz 15 kiló lesz az eredmény, akkor az már 30, ami nagyon sok.
2015. dec. 6. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Sokaknak nem jon meg egyalatalan mig szoptatnak, ezzel nem tudsz mt tenni.

Nekem bezzeg egybol megjott..

2015. dec. 6. 23:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi! Igazad van első, épp azon vagyok hogy leadjam..eddig csak 4.5 kg ment le. De tudok valamit tenni hogy teherbe essek?

Vagy jelenleg csak annyi hogy egészséges táplálkozás és vitaminok, mmozgás? :) jobbat nem tudok. Még egy pár hónapig tuti szopizni fog a fiam.

2015. dec. 7. 00:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Lassan 3 éves a lányom, elalváshoz cicit kér. Mikor másfél éves lett jött meg a menzeszem. Azóta próbálkozunk, de még nincs tesó. A hőgörbémet nézve alacsony lehet a progeszteron szintem, és lehet a szopi miatt magas a prolaktin. Ami nem baj. Majd jön, ha itt az ideje. :)
2015. dec. 7. 02:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudsz tenni semmit. Sem a menstruáció, sem a gyerek nem megrendelésre jön. Azért nem menstruálsz, mert a szervezeted még nincs kész egy újabb terhességre. És nem utolsó sorban a gyermeked is túl pici még az elválasztáshoz.
2015. dec. 7. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálam pont 1 éves lett mire megjött először. Mai napig ciczik... sokszor..:D most lesz 2 éves és jön a tesó 8 hetes lehetek kb. 2 hónap alatt összejött az összevissza ciklusomban :)
2015. dec. 7. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia!èn pcos vagyok de megjött mikor 9 hónapos volt a fiam.azóta minden hónapban megvan,szopizik a fiam hol többet,hol kevesebbet,most 16 hónapos. Mèg nem lettem terhes a kistesóval ès szerintem addig nem is leszek amíg a fiam szopizik...szerintem 7 hós baba mèg nagyon kicsi hogy elvàlasszàk.ha összejönne bírnàl kèt ilyen picivel?
2015. dec. 7. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem öt hónapos volt mikor megjött, azóta is rendszeresen. Mindenesetre bátor vagy, hogy igy bevallalnad...nincs az a penz, amiért most megint szulnék (vagyis a közel jövőben). Mondjuk az en babam kb 10x kel egy éjszaka :)))) persze ehhez természetesen semmi közöm, csak megjegyeztem. Mindenestre drukkolok neked hogy minél előbb összejöjjön.
2015. dec. 7. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, azt elfelejtettem hogy 8 hónapos a babam es szopik.
2015. dec. 7. 15:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Sokan vállalnak kis korküllel gyermekeket, miért baj ez? Nem feltétlen választanám el de így hogy nincs menzim.. de sebaj, 1 éves kora körül lehet hogy esèlyesebb lesz.. meg most kezdett el eszegetni. Meglátjuk.de jó lenne ha összejönne... másnak bezzeg szopi alatt is összejön. Mi màr 3 hós kora óta nem védekezünk de semmi.
2015. dec. 8. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!