Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha mindig az exemre gondolok?
Az exen bosszút állni kicsinyes és lealacsonyító dolog, ne csináld!
Inkább találj ki valamit, ami eltereli a figyelmedet. Ha rajtakapod magadat, hogy rágondolsz, akkor ülj le és nézz meg egy epizódot valami kaszabolós sorozatból, amiben véletlenül sincs hangsúlyos szerelmi szál; vagy lökj be egy jó zúzós CD-t, és dúdolj együtt vele; vagy játssz fél órácskát valami jó játékkal; vagy olvass egy izgalmas könyvet. Bármi jó, ami eltereli a figyelmedet, és rászoktat, hogy ne rajta kattogjon az agyad.
Nem szabad válaszolnod neki, akármit is ír, szóval a legjobb lenne, ha letiltanád te is facebookon, vagy kevésbé radikális húzással érve némítanád és archiválnád a beszélgetéseiteket, így majd nem látod, ha új üzenetet kapsz tőle.
Nem utolsósorban pedig, koncentrálj a jövődre! Még ha nincs is olyan ember a környezetedben, akiben a potenciális következő párodat látnád, tudatosítsd magadban, hogy lesz olyan. Például: "Hű, ez egy tök jó film, egyáltalán nem nyálas, ha lesz megint valakim, mindenképpen megnézem vele.", vagy "Egész szép ez a szám, ha megtetszik valaki, elküldöm majd neki."
Kérd meg a barátaidat, hogy hívjanak el ide-oda, de ne hagyjanak inni, attól csak még inkább beletemetkezel az exed gondolatába - és véletlenül se említsék az exedet, akkor se, ha jót akarnak azzal, hogy "Alaposan kibeszéled magadból". Járjatok el moziba, sportoljatok, játsszatok együtt a gépen, vagy mit tudom én, amit szerettek és együtt szoktatok csinálni!
Gondolj arra, hogy ő már nem része az életedben - most már egyedül vagy, szingli, szabad, azt csinálsz, amit akarsz, szóval szórakozz jól, és ne pazarolj rá több időt! :) Fel a fejjel!
*rá gondolsz
*húzással éLve
Bocsi, gyorsan gépeltem. XD
Én csak azt tudom tanácsolni, ha valami rossz történik az életedben, vállald érte a felelősséget, hogy lehet miattad történt így, és nem miatta, lehetséges hogy nem ok nélkül bántott meg, lehet hogy nem törődtél vele eleget, nem kényeztetted, lehet hogy ő úgy látta hogy csak kihasználtad. Általában a nők úgy működnek, hogyha kapnak törődést akkor viszonozzák akármilyen formában, tehát ők elvárják, hogy először kapjanak, de azt általában duplán adják vissza, vagy legalábbis duplán szeretnék visszaadni, és igyekeznek.
Nos és most jöjjön az hogy ez miért kapcsolódik a kérdésedhez, azért elsősorban, mert neked bűntudatod van, azért akarsz bosszút állni, mert legbelül lehet tudod, hogy nem raktál bele mindent ebbe a dologba, lehet hogy nem is szeretted igazán ezt a lányt, csak testileg vonzó volt és ezért bántott téged az a dolog, hogy egy ilyen "piti" lányka, akit csak ki akartál használni dobott téged, - amivel nyilvánvalóan le is alacsonyított egy kicsit - és nem te dobtad őt.(tudatalattid lehet csak kihasználni akarta, a tudatos éned meg rózsaszín ködben úszott) Bosszú maga ami lejátszódik benned szerintem, hogy felszedd újra, és most te dobjad, hogy megmutasd neki, hogy mennyire nem érdekelt sosem téged ő.(Kivéve a rózsíszín ködben, ami eltakarta előled a valóságot)
Így hogy nem ismerlek titeket, csak ezek jöttek belőlem, hogy igazak-e vagy sem, azt saját belátásod szerint tudod megítélni, az hogy mit fogsz írni erre, ha fogsz írni valamit, figyelj a mellkasodra, hogy szúr-e, vagy rossz érzés tölti el, mert az jelzi hogy hazudsz magadnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!