Miért gondolok még mindig az exemre?
Párszor eszembe jut milyen volt mikor az exemmel voltam együtt, miket csináltunk stb. Már 6 éve szakítottunk én hagytam ott egy másik férfiért aki most a férjem. Akkor kicsit unalmasnak találtam a kapcsolatunkat, mindig ugyanazt csináltuk és kellett a változás. Első szerelem volt.
Szeretem a férjemet ő is engem. Nagyon jól megvagyunk. Van egy 1,5 éves kislányunk és jelenleg is terhes vagyok. Vannak veszekedések kisebb összezörrenések (mint minden kapcsolatban) voltak már húzósabb veszekedéseink is és ilyenkor eszembe jut, hogy milyen volt az exemmel. Vele nem voltak vitáink igaz csak 2 évet voltunk együtt.
Ha meglátom semmit nem érzek. Van mikor vele álmodok. Ugye ez nem azt jelenti hogy még érzek iránta valamit!?
Semmit nem érzek iránta, vajon akkor miért jut eszembe a régi emlék ha összekapok a férjemmel?
Normális ez?
1: hormonok
2: elso szerelem.. Sose fogod elfelejteni :)
én az elsőt simán elfelejtettem.
inkább olyanokon ábrándozok el, akikkel a saját hibámból nem jöttünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!